آیفون را برای افراد پیر سادهسازی کنید. سهولت استفاده از آیفون، آن را برای افراد مسنتر که خواهان گوشی هوشمند هستند، انتخابی عالی کرده است و گزینه های زیادی برای آسانتر کردن و در دسترستر کردن iOS وجود دارد. ما انبوهی از نکات عالی را برای به اشتراک گذاشتن داریم. با ۱۰ راه آسان کردن کار با آیفون برای افراد پیر همراه باشید.
۱۰ راه آسان کردن کار با آیفون برای افراد پیر
چه بخواهید گوشی عموی بزرگتان را تنظیم کنید، چه پدربزرگتان، ۱۰ راه آسان کردن کار با آیفون برای افراد پیر به کار شما می آیند. بیایید ۱۰ راه آسان کردن کار با آیفون برای افراد پیر را ببینیم.
۱- Assistive Access را فعال کنید
اولین مورد از ۱۰ راه آسان کردن کار با آیفون برای افراد پیر، استفاده از Assistive Access است.
Assistive Access ویژگی معرفی شده در iOS 17 است که تجربه iOS را تا حد زیادی ساده می کند. اگرچه برای افراد دارای ناتوانی های شناختی طراحی شده است، اما برای سالمندانی که فقط نیاز به استفاده از عملکردهای ضروری دستگاه هایشان دارند، انتخاب خوبی است.
می خواهید در مورد Assistive Access بیشتر بدانید؟ روش تنظیم Assistive Access در آیفون برای افراد مسن را ببینید.
یک شخص مورد اعتماد می تواند دسترسی کمکی را راهاندازی کند تا فقط برنامه هایی را که دوستش به آن نیاز دارد نشان دهد، که سپس در قالبی سادهشده اجرا می شوند. این ویژگی ممکن است برای سالمندانی که از فناوری آگاه هستند نامناسب باشد، اما اگر کاربر نمی خواهد میان برنامه ها و منوهایی که به هر حال استفاده نمی شوند غرق شود، ارزش آن را دارد.
۲- از Display Zoom استفاده کنید
بینایی اکثر افراد با افزایش سن کاهش می یابد. برای مبارزه با این موضوع، می توانید نمایش زوم (در آیفون SE 2، یا آیفون XR و جدیدتر) را فعال کنید تا صفحه نمایش را بزرگنمایی کند:
۱- تنظیمات را باز کنید و Display & Brightness را انتخاب کنید.
۲- به پایین اسکرول کنید و روی Display Zoom ضربه بزنید.
۳- در منوی بعدی، Larger Text را انتخاب کنید. چند پیش نمایش ساده برای نشان دادن تفاوت ها.
۴- برای تأیید انتخابتان، روی Done ضربه بزنید، سپس درخواست ری استارت آیفون را بپذیرید و تغییر را اعمال کنید.
۳- سایز متن را افزایش دهید
در حالی که نمایش زوم همه چیز روی صفحه را بزرگتر می کند، می توانید اندازه متن را نیز افزایش دهید تا خوانایی کلی را بهبود ببخشید:
۱- به Settings > Accessibility > Display & Text Size (در بخش Vision) بروید.
۲- متن بزرگتر را انتخاب کنید.
۳- نوار لغزنده را برای انتخاب اندازه متن دلخواه تنظیم کنید.
۴- اگر بزرگترین گزینه کافی نیست، نوار لغزنده Larger Accessibility Sizes را در بالا فعال کنید تا سطوح حتی بزرگتر نشان داده شود.
ممکن است بخواهید اسلایدر Bold Text را در صفحه Display & Text Size فعال کنید تا به برجسته شدن متن کمک کند.
۴- Ringer Volume را روشن کنید و هشدارهای LED را فعال کنید
برای سالمندانی که کم شنوا هستند، منطقی است که صدای زنگ را افزایش دهند تا تماس ها و سایر هشدارها را از دست ندهند.
به Settings > Sounds & Haptics بروید و نوار لغزنده Ringtone و Alerts را برای تنظیم میزان صدای دلخواه تنظیم کنید. ممکن است بخواهید نوار لغزنده Change with Buttons را غیر فعال کنید. با خاموش بودن آن، دکمه های فیزیکی صدا فقط میزان صدا را برای رسانه ها (مانند موسیقی و بازی) تغییر می دهند. با فعال کردن آن، به راحتی می توان به طور تصادفی صدای زنگ را تا انتها کاهش داد.
مطمئن شوید که آهنگ زنگ انتخاب شده و سایر هشدارها واضح و متمایز هستند. برای کاهش بیشتر احتمال تماس های از دست رفته، ایده خوبی است که Always Play را در قسمت Haptics انتخاب کنید تا تلفن برای همه هشدارها بلرزد.
در نهایت، می تواند به روشن کردن ویژگی LED Flash for Alerts کمک کند که با فلش کردن دوربین، نشانه ای دیداری برای هشدارهای دریافتی می دهد.
برای انجام این کار، به Settings > Accessibility > Audio & Visual (در زیر عنوان Hearing) بروید. روی LED Flash برای Alerts ضربه بزنید و نوار لغزنده به همین نام را فعال کنید. می توانید انتخاب کنید که آیا هنگام باز بودن قفل یا در حالت بی صدا نیز نمایش داده شود.
۵- از Live Captions کمک بگیرید
Live Captions برای هر کسی که با شنیدن واضح گفتار مشکل دارد، هدیه بزرگی است. این ویژگی گفتگوهای گفتاری را در بیدرنگ به متن روی صفحه تبدیل می کند.
برای استفاده از آن به Settings > Accessibility > Live Captions بروید و Live Captions را فعال کنید.
با این کار بلافاصله یک نوار ابزار برای ویژگی در پایین صفحه نمایش داده می شود. برای سفارشی کردن آن، Appearance را انتخاب کنید. روی نوار ابزار ضربه بزنید تا دکمههای آن نشان داده شود، که به شما امکان می دهد اندازه آن را تغییر دهید یا رونویسی را متوقف کنید. همچنین می توانید نوار ابزار را به دلخواه به اطراف بکشید.
وقتی می گوید Listening، این ویژگی منتظر پخش گفتار در دستگاه شما (مثلا از YouTube یا یک برنامه پادکست) است و آن را رونویسی می کند. روی دکمه میکروفون ضربه بزنید تا عملکرد آن برای رونویسی گفتار اطرافتان تغییر کند.
در چگونه از Live Captions در آیفون استفاده کنیم درباره این ویژگی بیشتر بدانید. می توانید گزینه Live Captions in FaceTime را نیز فعال کنید.
۶- مخاطبان دلخواه را برگزینید
لیست علاقه مندی های آیفون شما به راحتی می تواند مخاطبین پراستفاده شما را نزدیک نگه دارد. این امر باعث می شود کار با آیفون برای افراد مسن آسانتر شود، زیرا از مشکل اسکرول کردن دائمی لیست مخاطبین جلوگیری می کند.
۱- برنامه Phone را باز کنید.
۲- Favorites را از نوار پایینی برگزینید.
۳- روی آیکون Plus در بالا، سمت راست ضربه بزنید.
۴- مخاطبی را برای افزودن به موارد دلخواه انتخاب کنید، سپس انتخاب کنید که چه نوع ورودی برای آنها اضافه شود. بهتر است روش تماسی را که بیشتر برای آن شخص استفاده می کنید (تماس، پیام، و موارد دیگر) انتخاب کنید.
۵- این فرآیند را برای هر مورد دلخواه که می خواهید اضافه کنید، تکرار کنید. اگر می خواهید مخاطبین را از موارد دلخواه حذف کنید یا می خواهید آنها را مرتب کنید، از دکمه ویرایش در بالا سمت چپ استفاده کنید.
۷- Medical ID را تنظیم کنید
در داخل برنامه Health آیفون شما، شناسه پزشکی وجود دارد که مانند یک برچسب شناسایی پزشکی دیجیتال عمل می کند. این به امدادگران امکان می دهد از شرایط سلامت موجود که نیاز به توجه فوری دارند، داروهایی که مصرف می کنید و موارد مشابه مطلع شوند. این به ویژه در مواردی مفید است که صاحب دستگاه بیهوش است یا قادر به برقراری ارتباط نیست.
با باز کردن برنامه Health، ضربه زدن روی عکس پروفایل در بالا سمت راست و انتخاب Medical ID Edit، شناسه پزشکی را در آیفون تنظیم کنید. جدای از اطلاعات پزشکی، عاقلانه است که تعدادی تماس اضطراری نیز اضافه کنید. در صورت استفاده از ویژگی Emergency SOS آیفون به این افراد اطلاع داده می شود. همچنین به امدادگران این امکان را می دهد که اگر نمی توانید اطلاعات آنها را ارائه دهید، با عزیزانتان تماس بگیرند.
در پایین، مطمئن شوید که Show When Locked فعال است که اطلاعات شما را در دسترس همه می گذارد تا در مواقع اضطراری روی صفحه قفل ببینند.
۸- Emergency SOS را پیکربندی کنید
ویژگی Emergency SOS در آیفون شما به خدمات اضطراری و مخاطبین اضطراری شما در صورت بروز مشکل هشدار می دهد. در حالی که این یک ویژگی آیفون است که همه باید آن را تنظیم کنند، به ویژه برای افراد مسن مهم است.
SOS اضطراری در صفحه خاموش کردن عادی آیفون در دسترس است. نوار لغزنده Emergency SOS را بکشید تا تلفن شما با شماره اضطراری منطقه شما تماس بگیرد، سپس با موقعیت مکانی خود با مخاطبین اضطراری خود تماس بگیرید.
همچنین باید میانبرهای Emergency SOS را پیکربندی کنید:
۱- به Settings Emergency SOS بروید.
۲- برای تماس با خدمات اضطراری با نگه داشتن دکمه کناری و یکی از دو دکمه صدا برای چند ثانیه، Call with Hold and Release را فعال کنید. (پس از ظاهر شدن صفحه پاور، آنها را نگه دارید.)
۳- در آیفون ۸ یا جدیدتر، در صورت تمایل می توانید تماس با ۵ فشار دکمه را نیز فعال کنید. این میانبر پیش فرض برای آیفون ۷ و نسخه های قبلی است.
۴- بسته به مدل آیفون، ممکن است بتوانید Call After Severe Crash را فعال کنید و اطلاعات تماس اضطراری ماهواره را ببینید.
۵- مطمئن شوید که مخاطبین اضطراری را در برنامه Health اضافه کرده اید. آنها را در اینجا خواهید دید و می توانید روی پیوند میانبر ضربه بزنید تا موارد بیشتری اضافه کنید یا موارد موجود را ویرایش کنید.
به طور پیش فرض، هر دو میانبر Emergency SOS هنگامی که شمارش معکوس را شروع می کنند، صدای زنگ هشدار را پخش می کنند. اگر این را نمیخواهید، Call Quietly را فعال کنید.
۹- Voice Dial در Siri را فعال کنید
دستورهای صوتی سیری به شما این امکان را می دهد که تعاملات فیزیکی با تلفن را کاهش دهید، که این یک راه عالی برای ساده کردن آیفون برای افراد مسن است. فعال کردن شماره گیری صوتی به Siri امکان برقراری تماس از صفحه قفل را می دهد:
۱- به تنظیمات بروید.
۲- بسته به دستگاهتان Face ID & Passcode یا Touch ID & Passcode را انتخاب کنید.
۳- برای ادامه، رمز عبور فعلی را تأیید کنید.
۴- نوار لغزنده Voice Dial را فعال کنید.
۱۰- صفحه اصلی را سادهسازی کنید
این احتمال وجود دارد که اگر در حال تنظیم آیفون برای یک فرد مسن هستید، آنها نیازی به دسترسی به همه برنامه های موجود در دستگاه ندارند. بنابراین ایده خوبی است که کارهای خانه داری را در صفحه اصلی انجام دهید، مانند:
برنامههایی را که بیشتر استفاده میکنند در Dock قرار دهید.
تصویر زمینه ای تنظیم کنید که آیکون ها و نام های برنامه ها را آسان کند.
برنامه هایی را که هیچ کاربردی ندارند حذف یا پنهان کنید.
استفاده از طرحبندی خلاقانه صفحه اصلی آیفون را در نظر بگیرید تا مهمترین برنامه ها را جلو و در مرکز نگه دارید. محدود کردن صفحه اصلی به یک صفحه ایده خوبی است.
۱۰ راه آسان کردن کار با آیفون برای افراد پیر را دیدید. با این ترفندها، استفاده از آیفون برای افراد مسن آسان تر می شود. ما در اینجا روی ترفندهای کلی مفید تمرکز کرده ایم، اما همچنین ارزش آن را دارد که تمام گزینه های دسترسی آیفون را در تنظیمات دسترسی برای گزینه های قابل اجرا برای فرد مورد علاقهتان بررسی کنید. گزینه های خاص بیشتری برای کمک به شنوایی، بینایی، حرکتی و سایر نگرانی ها پیدا خواهید کرد.
۱۰ راه آسان کردن کار با آیفون برای افراد پیر به این ترتیب است.