شرکت اپل سری آیفون ۱۴ را سپتامبر سال ۲۰۲۲ معرفی و عرضه کرد. گوشی های هوشمندی که شامل چهار مدل رده بالا و قدرتمند می شود.
در آخرین گزارش محمولههای OLED برای سه ماهه دوم سال ۲۰۲۳، آیفون ۱۴ ارزانتر در واقع بالاترین سهم بازار جهانی را نسبت به آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس داشت و به پرفروشترین گوشی در این دوره تبدیل شد. بر اساس آخرین داده ها، گوشی هوشمند ۶.۱ اینچی سهم درآمدی ۱۵.۳ درصدی داشته است.
آمار به اشتراک گذاشته شده توسط Display Supply Chain Consultants (DSCC) نشان می دهد که سه ماهه دوم ۲۰۲۳ ۴ درصد بهتر از سه ماهه قبل بوده است و در عین حال فروش OLED گوشی های هوشمند نسبت به سال قبل ۱ درصد رشد داشته است. اپل، جای تعجبی ندارد که در این سه ماهه با سهم ۳۲ درصدی جایگاه اول را به دست آورد، اگرچه این رقم از ۳۹ درصد در سه ماهه اول به دلیل رشد کندتر مدل های آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس با نزدیک شدن به عرضه آیفون ۱۵ کاهش یافت.
سامسونگ با ۲۳ درصد سهم در جایگاه دوم قرار گرفت که نسبت به ۲۶ درصد در سه ماهه قبل نیز کاهش یافته است. در مورد تک تک گوشیهای هوشمند، قبلاً در مورد سهم درآمد آیفون ۱۴ صحبت کردهایم، اما لحظه هیجانانگیز برای ما دیدن آیفون ۱۳ به عنوان دومین گوشی هوشمند OLED پرفروش در سه ماهه دوم با درآمد ۱۱.۱ درصدی بود. این گوشی با اندکی شکست از آیفون ۱۴ پرو مکس که ۱۰.۷ درصد بود و پس از آن آیفون ۱۴ پرو با ۹.۲ درصد قرار گرفت.
به نظر می رسد تولید پنل های OLED برای محصولات برتر اپل به دلیل واضح ترین دلیل کند می شود. موجودی آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس در حال جمع آوری است. حتی اگر اپل بخواهد تولید پرچمداران نسل فعلی خود را حفظ کند، به نفع این شرکت نخواهد بود زیرا مصرف کنندگان دیگر علاقه ای به ارتقاء آن ندارند، نه زمانی که جانشینان به طور قابل توجهی بهبود یافته آنها در گوشه و کنار هستند.
در حالی که چهار جایگاه اول را آیفون ها اشغال کردند، رتبه پنجم یک گوشی هوشمند اندرویدی و یک پرچمدار بود. گلکسی اس ۲۳ اولترا که ۵.۲ درصد سهم درآمد را به دست آورده است. ما انتظار داریم که در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۳، سهم بازار آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس به بالاترین حد خود برسد، زیرا اگرچه شایعه شده است که قیمت آنها افزایش یافته است، اما چندین مشتری برای دریافت این محصولات منحصر به فرد بی تاب هستند. ارتقاء می دهد.