ویندوز یک سیستم عامل عالی با فضای تقریبا نامحدود برای سفارشی سازی است، اما زیاده روی در آن می تواند مشکل ساز باشد. با ۸ کاری که نباید در ویندوز ۱۱ انجام دهید همراه باشید.
ویندوز ۱۱ به خاطر قابلیت شخصیسازیاش معروف است و به کاربران این امکان را میدهد تا در بسیاری از بخشهای سیستمعامل تغییرات ایجاد کنند. با این حال، در حالی که همه ما عاشق توانایی سفارشی کردن سیستم عامل و کنترل تنظیمات هستیم، گاهی اوقات بهتر است با تنظیمات پیش فرض زندگی کنیم. در مورد ویندوز ۱۱، بهتر است چیزهای خاصی را در سیستم عامل لمس نکنید.
ما لیستی از ۸ کاری که نباید در ویندوز ۱۱ انجام دهید را گردآوری کرده ایم. نه تنها این، بلکه دلایلی نیز ارائه می دهیم که چرا نباید آنها را تغییر دهید.
۱- Microsoft Defender را غیر فعال نکنید
Microsoft Defender که قبلا با نام Windows Defender شناخته می شد، برنامه آنتی ویروس پیش فرض شما است که از دستگاه شما در برابر تهدیدات مختلف از جمله ویروس ها، بدافزارها، جاسوس افزارها و فیشینگ محافظت می کند. از شما در برابر تهدیدات ناشی از آنلاین و آفلاین محافظت می کند.
ویژگی Microsoft Defender SmartScreen سایت ها را برای فیشینگ و بدافزار احتمالی بررسی می کند و از آلوده شدن ویندوز جلوگیری می کند. ویژگی هایی مانند کنترل والدین و فایروال از دیگر ویژگی های قابل توجه اپلیکیشن Microsoft Defender است. همه اینها برای استفاده در برنامه برای کاربران ویندوز ۱۰ و ۱۱ رایگان است. این اولین مورد از ۸ کاری که نباید در ویندوز ۱۱ انجام دهید است.
۲- برنامه ای را از منابع نامشخص دانلود نکنید
با این حال، به عنوان یک قانون سرانگشتی، همیشه این را به خاطر بسپارید: قبل از نصب هر چیزی، در اینترنت جستجو کنید تا از نظرات مردم در مورد آن نرم افزار خاص و البته وب سایت مطلع شوید.
اگر در جستجوی اینترنت خوب نیستید، سعی کنید از فروشگاه مایکروسافت برای دانلود برنامه ها استفاده کنید. برنامه های موجود در فروشگاه مایکروسافت توسط مایکروسافت بررسی می شوند و ایمن در نظر گرفته می شوند. دانلود هر چیزی از فروشگاه مایکروسافت به یک اکانت مایکروسافت نیاز دارد.
۳- آپدیت های ویندوز را از دست ندهید
یکی دیگر از ۸ کاری که نباید در ویندوز ۱۱ انجام دهید، نصب نکردن آپدیتهاست. پس از انتشار یک آپدیت اصلی ویندوز، مایکروسافت به تلاش برای بهروزرسانیهای امنیتی ادامه میدهد تا رایانه شما را در برابر جدیدترین بدافزارها ایمن نگه دارد. اجتناب یا تأخیر در نصب آن بهروزرسانیهای امنیتی ماهانه رایانه شما را در معرض خطر جدی قرار میدهد.
علاوه بر بهروزرسانیهای امنیتی، این شرکت بهروزرسانیهای باکیفیت و بهروزرسانیهای ویژگیهای کوچک را نیز انجام میدهد و به شما امکان دسترسی به آخرین ویژگیها و پیشرفتهای جدید را میدهد.
۴- رمزهای ضعیف نگذارید
در حالی که میتوانیم بدون نیاز به تایپ رمز عبور به حسابها و سرویسهای آنلاین خود وارد شویم، ایده خوبی به نظر میرسد، اما هنوز کاملاً به آن نرسیدهایم. ما از رمز عبور در همه جا استفاده می کنیم تا حساب های آنلاین و آفلاین را ایمن نگه داریم.
۵- بدون VPN از Wi-Fi عمومی استفاده نکنید
اگر دیتای تلفن همراهتان تمام شده باشد و پهنای باند در خانه ندارید، خدمات Wi-Fi عمومی می توانند به کمک شما بیایند. این در اصل یک اینترنت رایگان است که توسط مشاغل، سازمان ها یا شهرداری ها در مکان های عمومی ارائه می شود و به شما کمک می کند در هزینه خود صرفه جویی کنید.
قبل از اینکه مزایا شما را به ورود به Wi-Fi عمومی ترغیب کند، فقط از خطر آن آگاه باشید. با این حال، می توانید با استفاده از یک سرویس VPN خطرات را کاهش دهید.
۶- از برنامه های قدیمی دوری کنید
یک نرمافزار قدیمی ممکن است رایانه شما را نه تنها در ویندوز ۱۱ بلکه در سایر سیستم عامل ها نیز در معرض خطر قرار دهد. آلوده کردن یک نرمافزار قدیمی با بدافزار برای یک هکر آسان تر از نرمافزار جدید است.
دلایل متعددی وجود دارد که چرا هکرها نرم افزارهای قدیمی را هدف قرار می دهند. به عنوان مثال، توسعه دهندگان برنامه ممکن است دیگر وصله های امنیتی را صادر نکنند زیرا نرمافزار بسیار قدیمی است. بنابراین، نرم افزارهای قدیمی در برابر تهدید بدافزار همیشه در حال تغییر و در حال تکامل محافظت نمی کنند.
۷- User Account Control را غیرفعال نکنید
User Account Control (UAC) یک ویژگی امنیتی در ویندوز ۱۱ است. این ویژگی به طور پیشفرض فعال است تا رایانه شما را از خطراتی که ممکن است هنگام ایجاد تغییرات خاصی ایجاد شود، ایمن نگه دارد.
وقتی فعال باشد، UAC یک پیام هشدار نمایش می دهد که از شما می خواهد این تغییرات را در کامپیوتر مجاز یا رد کنید. همچنین ممکن است قبل از اینکه به شما اجازه ایجاد تغییرات غیرمجاز را بدهد، یک رمز عبور مدیر درخواست کند.
۸- برنامه های زیاد روی دستگاه نصب نکنید
وقتی دیگر از برنامه ای استفاده نمی کنید، همیشه بهتر است از شر آن خلاص شوید. توصیه می کنیم تمام برنامه هایی را که دیگر برای شما ضروری نیستند حذف کنید. با حذف نصب آنها، می توانید حافظه سیستم را آزاد کنید و عملکرد کلی رایانه های شخصی خود را بهبود بخشید.
علاوه بر این، همیشه باید به تعداد برنامههای در حال اجرا در پسزمینه توجه داشته باشید. و اگر تعداد زیادی از آنها در پسزمینه هستند، برنامه در حال استفاده ممکن است آنطور که میخواهید پاسخگو نباشد. نصب برنامه های بیش از حد بر روی رایانه شخصی، سیستم شما را به هم ریختهتر می کند و پیدا کردن آنها را دشوار می کند.
اکنون میدانید چه کارهایی را نباید در ویندوز ۱۱ انجام دهید
۸ کاری که نباید در ویندوز ۱۱ انجام دهید را دیدید. تمام ویژگی هایی که در ویندوز ۱۱ پیدا می کنید برای دستیابی به چیزی هستند، اما برای همه مناسب نیستند. فقط به این دلیل که شما مجاز به انجام کاری هستید به این معنی نیست که سیستم عامل شما را به انجام آن تشویق می کند.
از طرف دیگر، تنظیمات پیش فرض ویندوز ۱۱ همیشه به نفع شما کار نمی کند. به همین دلیل مهم است که بدانید چه چیزی را باید تغییر دهید و چه چیزی را نباید تغییر دهید.
۸ کاری که نباید در ویندوز ۱۱ انجام دهید این موارد هستند. آموزش های مشابه بیشتر را در نحوه نصب و اجرای ChatGPT در ویندوز ۱۱ می بینید.