جک دورسی، بنیانگذار توییتر بوده و مطالعه ی سوابق آن می تواند زمینه ای برای رشد و پیشرفت شما باشد. مقاله ی پیش رو، به شما آموزش می دهد که سخت کوشی را ادامه داده و در تلاش برای رسیدن به رویایتان، برنامه ریزی داشته باشید.
جک دورسی
جک دورسی، یکی از کودکانی بود که توانست لکنت زبان خود را برطرف کند. تمرین زیاد او و امیدی که برای حل این مشکل داشت، رمز پیروزی او در این مسئله بود. خانواده ی او چندین بار نقل مکان کردند و او از کودکی رویاهای بزرگی در سر داشت. او از کودکی علاقه ی بسیاری به جاده ها و نقشه ی آن ها داشت. پس از اینکه هر بار خانواده ی او خانه ی خود را تغییر می دادند، او نقشه ای را تهیه می کرد و شب ها محله به محله سر می زد. جک دورسی، پسر ساکتی بود و دلیل آن لکنت زبانش بود. او برای غلبه به این مشکل، در مسابقات فن بیان بسیاری شرکت کرد تا بتواند بدون مشکل صحبت کند و در نهایت نیز موفق شد.
غلبه بر این مشکل و روی آوردن به سخنرانی، دلیلی بود تا او بر دیگر مشکلات نیز غلبه کند. بنا بر سابقه ای که در سایت های مختلف در خصوص جک دورسی عنوان شده است، او کودکی معمولی و عاشق کامپیوتر بود. جک دورسی(Jack Dorsey) در صحبت هایش بیان می کند که اگر علایق کودکی اش را دنبال می کرد، می توانست مدیریت شهری بزرگ را بر عهده بگیرد. اولین برنامه نویسی او در 14 سالگی بود. زمانی که برنامه ای را برای اتاق کنترل تاکسی ها و آتش نشان ها نوشت. علاوه بر این، دورسی در گفتگو ها بیان کرد که شغل نامه رسان ها برایش مانند یک شعبده باز بوده و دوست داشت تا مسیر حرکت یک نامه رسان را دنبال کند. رابطه ی بین امیدواری و خوشحالی مورد دیگری بود که جک دورسی به آن پرداخت.
زمینه های فعالیت جک دورسی
جک دورسی با شرکت های مختلف همکاری کرده است. در ادامه، زمینه های فعالیت جک دورسی و شرکت هایی که با آن ها همکاری داشته است را عنوان می کنیم:
- شرکت انتشارات میرا دیجیتال Mira Digital
- خدمات مدیریت اتاق کنترل Dispatch Management Services Corp
- توسعه ی پروژه ای به نام dNet.com
- ماساژ درمانی
- همکاری با شرکت ادیو و ایده ی هم رسانی (Share) فوری نظرات
- ایده ی توییتر
- تاسیس شرکت اسکوئر
بنیانگذار توییتر
جک دورسی، نخستین بار ایده ی خلق توییتر را بیان کرده و به عنوان بنیانگذاران توییتر و اسکوئر شناخته شد. محل زندگی جک پاتریک دورسی، سان فرانسیسکو کالیفرنیا بوده و ملیت آن مربوط به ایالات متحده آمریکا است. پیشه و آثار جک دورسی، ضرورت شناخت او را به عنوان یک طراح نرم افزار و کارآفرین اینترنتی یادآور می شود. جک پاتریک دورسی (Jack Patrick dorsey) در دانشگاه علم و فناوری میزوری و دانشگاه نیویورک تحصیلات خود را به پایان رساند. او به عنوان یکی از مدیران برتر شرکت وال استریت در سال 2017 معرفی شد.
رمز موفقیت جک دورسی
جک دورسی برای موفقیت در کارش، زمان زیادی را سپری کرده است. سخت کوشی می تواند عاملی برای بدست آوردن خوشحالی در زندگی و موفقیت دورسی، در کارش باشد. جک دورسی هر روز ۸ ساعت کار برای توییتر انجام داده و پس از انجام کارهای مربوط به آن، به سراغ امور شرکت اسکوئر می رود. او ۸ ساعت دیگر را نیز برای شرکت اسکوئر صرف می کند. به همین دلیل این دو شرکت، از شرکت هایی هستند که با سرعت زیادی در حال پیشرفت می باشند. وقت زیادی برای این دو شرکت صرف می شود. پایبندی به برنامه، از ویژگی های شخصیتی جک دورسی است. او نمونه ای از برنامه ها ی روزانه ی خود را به این صورت توصیف می کند:
- اولین روز هفته (دوشنبه): انجام دادن جلسات و کارهای شرکت
- سه شنبه: کار روی محصولات کلیدی
- چهارشنبه: بازاریابی، موقعیت یابی و رشد
- پنج شنبه: توسعه دهندگان و شرکاء
- آخرین روز هفته (جمعه): خود شرکت و فرهنگ آن
آخرین برآورد در 20 اکتبر 2015 که از مجله ی فوربز بوده است، بیان می کند که دارایی جک دورسی 3/2 میلیارد دلار بوده و به عنوان ثروتمندترین فرد معرفی شده است.
دانشگاه کسب و کار
مقاله ی جک دورسی، به ما آموزش می دهد که برای موفقیت و خوشحالی خود باید امیدوار بوده و سخت کوش باشیم. برای اطلاعات بیشتر، در گوگل تعریف خوشحالی از دانشگاه کسب و کار را سرچ کنید. تحقیق در خصوص این موضوع، برای رسیدن به رویاهایتان شما را یاری می کند. برای شناخت کامل جک دورسی پیشنهاد میکنم، عبارت جک دورسی دانشگاه کسب وکار را در گوگل جستجو کنید. با جستجوی این عبارت، می توانید اطلاعات کامل تری را از جک دورسی دریافت کنید. اگر دنبال روشهای امیدوارتر شدن هستید، توصیه میکنم عبارت ” مقاله امیدواری از دانشگاه کسب و کار” را در گوگل جستجو کنید. این مقاله، به شما کمک می کند تا با آموزش مهارت های مختلف در افزایش امیدواری خود تاثیرگذار بوده و بتوانید در کارهای خود به موفقیت دست پیدا کنید.
برای مطالعه محتواهای کاربردی درباره موضوع کارآفرینی و استارتاپ، توصیه میکنم به سایت هایی مانند هاروارد بیزینس ریویو، بیزینس اینسایدر، دانشگاه کسب و کار و بلومبرگ مراجعه کنید. سایت دانشگاه کسب و کار نیز شما را در به کارگیری مهارت های نرم و مهارت های سخت راهنمایی کرده و تمامی مطالب حول محور مهارت های فنی و ذهنیتی را به شما یادآور می شود. این سایت، مقالات و آموزش های گوناگونی را در زمینه ی کسب و کار به علاقه مندان می دهد.
منابع:
https://businessuni.net/why-we-need-hope-in-our-life/
https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2021/11/29/twitter-ceo-jack-dorsey-steps-down/