با این ترفندهای ویندوز، روش استفاده کارآمد و بهینه از ویندوز را یاد بگیرید. با ۷ روش استفاده کارآمد از ویندوز ۱۱ همراه باشید.
همزمان با انتشار برنامه های بهرهوری بیشتر، دسترسی به برنامه ها در ویندوز ۱۱ می تواند چالش برانگیز باشد. به خصوص اگر کار شما نیازمند مولتی تسک است، دسترسی سریع و جابجایی بین برنامه ها بسیار مهم است.
این مقاله نکاتی را برای دسترسی بیشتر به برنامههای ویندوز ۱۱ ارائه میکند تا بتوانید با کمترین تلاش و زمان کمی در فضای کاری دیجیتالتان پیمایش کنید. بیایید ۷ روش استفاده کارآمد از ویندوز ۱۱ را یاد بگیریم.
۱- برنامه های غیر ضروری و Bloatware را پاک کنید
اولین ترفند از ۷ روش استفاده کارآمد از ویندوز ۱۱، حذف برنامه های غیرضروری است. این کار جستجوی برنامه ها را آسان تر می کند و به نفع استفاده از حافظه شما خواهد بود.
برای مشاهده لیست کاملی از همه برنامه های نصب شده روی دستگاه، کلیدهای Windows + I را بزنید. روی Apps کلیک کنید، سپس Installed Apps را انتخاب کنید. اکنون می توانید یک لیست الفبایی از برنامه های نصب شده را در دستگاه مشاهده کنید. برای حذف یک برنامه، در کنار هر برنامه، سه نقطه را بزنید و Uninstall را انتخاب کنید.
برای تغییر ترتیب لیست، می توانید از ویژگی Sort By در زیر نوار جستجو استفاده کنید. برنامه ها را می توان با نام، اندازه یا تاریخ نصب آنها مرتب کرد. اگر چندین درایو دارید، می توانید نتایج را بر اساس آن که برنامه های درایو در آن قرار دارند فیلتر کنید.
۲- برنامه ها را به تسک بار پین کنید
تسک بار ویندوز یک راه فوقالعاده سریع برای باز کردن برنامه ها بدون نیاز به پیمایش به دسکتاپ ارائه می دهد. ویندوز ۱۱ روشی آسان برای پین کردن تقریبا هر چیزی به تسک بار ارائه می دهد، بنابراین می توانید با کلیک یک دکمه به برنامه های مورد علاقهتان دسترسی داشته باشید.
در اینجا نحوه پین کردن یک برنامه به تسک بار آمده است:
۱- به نوار جستجوی ویندوز بروید و نام برنامه را تایپ کنید.
۲- روی برنامه راست کلیک کنید و Pin to taskbar را انتخاب کنید.
به عنوان یک مزیت دیگر، برخی از برنامه ها گزینه های دسترسی سریع اضافی را ارائه می دهند که می توانید با کلیک راست روی آنها مشاهده کنید. گزینهها شامل میانبرهایی برای ویژگیهای رایج درون برنامهای هستند. همچنین میتوانید هر برنامهای را در نوار وظیفه با نگهداشتن کلید Windows و به دنبال آن عددی که موقعیت برنامه را در نوار وظیفه نشان میدهد، باز کنید. به عنوان مثال، Windows + 3 مورد سوم را در تسک بار باز می کند.
۳- میانبرهای دسکتاپ بسازید
ایجاد میانبرهای دسکتاپ یکی از سریع ترین راه ها برای دسترسی به برنامه ها با حداقل تلاش است و یکی از ۷ روش استفاده کارآمد از ویندوز ۱۱ است. قبل از شروع، ابتدا می خواهید دسکتاپ ویندوز ۱۱ خود را شلوغ کنید تا محیطی تمیز برای برنامه های خود ایجاد کنید.
برای پین کردن یک برنامه به دسکتاپ، دکمه Windows را بزنید تا منوی Start باز شود، سپس دکمه All apps واقع در گوشه قسمت Pinned را انتخاب کنید. در لیست حروف الفبا حرکت کنید تا برنامه را پیدا کنید، سپس کلیک کنید و آن را به هر فضای موجود روی دسکتاپ خود بکشید. اگر به درستی انجام شود، یک پاپ آپ کوچک با عنوان Link باید نمایش داده شود.
۴- از دیالوگ Run استفاده کنید
پیدا کردن همه برنامه ها آسان نیست، به خصوص اگر یک توسعه دهنده باشید. گفتگوی Run ابزاری قدرتمند برای مکان یابی برنامه هایی است که یافتن آنها در دستگاه ویندوز ۱۱ شما سختتر است.
برای باز کردن گفتگوی Run، از میانبر Windows + R استفاده کنید. در کادر جستجو، میتوانید نام فایل اجرایی هر برنامه را برای باز کردن آن تایپ کنید. برخی از دستورها اولیه عبارتند از تایپ ‘calc’ برای باز کردن برنامه ماشین حساب، ‘notepad’ برای باز کردن Notepad ویندوز ۱۱ و ‘control’ برای باز کردن کنترل پنل. برای لیست کامل میانبرهای مفید، برگه تقلب دستورهای اجرا را مشاهده کنید.
۴- میانبرهای کیبورد دلخواه بسازید
یکی از روش های کمتر شناخته شده برای باز کردن سریعتر برنامه های ویندوز، ایجاد میانبرهای کیبورد سفارشی است. با استفاده از این میانبرها، می توانید یک برنامه را فورا از هر مکانی باز کنید.
با دنبال کردن مراحل زیر می توانید یک میانبر کیبورد به هر برنامه ویندوز اختصاص دهید:
۱- به نوار جستجو بروید و نام برنامه را تایپ کنید.
۲- روی برنامه کلیک راست کنید و Open File Location را انتخاب کنید.
۳- در File Explorer روی فایل راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید.
۴- در کادر کنار فیلد کلید میانبر کلیک کنید و میانبر مورد نظر را وارد کنید.
۶- منوی Quick Access را شخصی سازی کنید
میتوانید از منوی Quick Access برای دسترسی به تسک بار در ویندوز ۱۱ و باز کردن تعداد زیادی برنامه پرکاربرد دیگر استفاده کنید. همچنین ابزارهای اضافی مفیدی وجود دارد که می توانید از طریق منوی دسترسی سریع به آنها دسترسی داشته باشید. میتوانید گزینه Desktop را بزنید تا همه برنامهها کوچک شوند. همچنین گزینه های برق، از جمله Sleep و Shut Down را خواهید یافت.
برای دسترسی سریعتر، میتوانید اندرلاین روی کیبورد را بزنید تا آن برنامه باز شود. (توجه داشته باشید، این روش تنها زمانی کار می کند که از روش میانبر کیبورد برای باز کردن منوی دسترسی سریع استفاده کنید). منوی Quick Access یک راه عالی برای دسترسی به طیف گسترده ای از برنامه های مفید تنها با کیبورد است. این یکی دیگر از ۷ روش استفاده کارآمد از ویندوز ۱۱ است.
۷- سریعتر بین برنامه ها جابجا شوید
اگر پنجره های باز زیادی دارید، به روش بهتری برای انتقال بین برنامهها نیاز دارید.
میانبر Alt + Tab را می توان برای تغییر پنجره ها در فضای کاری استفاده کرد. برای پیمایش به برنامه دیگر، کافی است Alt را نگه دارید و روی Tab ادامه دهید تا به برنامه مورد نظر برسید. اگر ظاهر قدیمیتر تعویض کننده Alt + Tab را ترجیح میدهید، میتوانید کلید Alt سمت راست را قبل از فشار دادن Tab برای پیمایش به روش قدیمی فشار دهید.
Task View در ویندوز ۱۱ روش دیگری برای دسترسی سریعتر به برنامه ها و سازماندهی برنامه هاست. این به شما امکان می دهد دسکتاپ مجازی ایجاد کنید و برنامه ها و پنجره های باز را دسته بندی کنید.
برای ورود به Task View، از میانبر کیبورد Windows + Tab استفاده کنید یا دکمه اختصاصی را در کنار نوار جستجو فشار دهید. اکنون می توانید برنامه ها را با کلیک کردن و کشیدن آنها بین دسکتاپ های مجازی جابجا کنید. این کار بیش از حد را کاهش می دهد و به شما کمک می کند تا در ویندوز ۱۱ بهتر چند کار را انجام دهید.
دسترسی سریعتر به برنامه ها و بهبود کارایی در ویندوز ۱۱
۷ روش استفاده کارآمد از ویندوز ۱۱ را دیدید و با ۷ ترفند ویندوز آشنا شدید. اگر میخواهید هنگام کار روی کامپیوتر ویندوز ۱۱ خود کارآمدتر باشید، این نکات را امتحان کنید تا گردش کار سازندهتری داشته باشید. اغلب، بهره وری حول محور ایجاد مداوم تغییرات کوچک برای ایجاد تغییرات بزرگتر در طول زمان می چرخد. با استفاده از این نکات در زمان صرفه جویی کنید و بر روند کارش مسلط شوید.
۷ روش استفاده کارآمد از ویندوز ۱۱ این موارد هستند. آموزش های بیشتر ویندوز ۱۱ را در نحوه اضافه کردن گزینه God Mode به منوی زمینه ویندوز ۱۱ ببینید.