از ارورهای مدیریت حافظه خسته شده اید؟ با نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ همراه باشید و از این روش ها برای حل BSOD های مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ استفاده کنید.
ویندوز ۱۰ وقتی به مشکل می خورد، مجموعه گیج کننده ای از پیام های خطا و کدهای توقف را برای شما می فرستد. هنگامی که یک خطای صفحه آبی مرگ (BSOD) را می بینید، می توانید از کد توقف ویندوز ۱۰ برای مشخص کردن و رفع مشکل استفاده کنید.
گاهی اوقات، کدهای توقف با خطاهای بسیار خاصی مرتبط می شوند. در مواقع دیگر، ممکن است مجبور شوید طیف وسیعی از اصلاحات ویندوز ۱۰ را انجام دهید. کد توقف Memory Management ویندوز ۱۰ جزو گروه دوم است.
در این مقاله، ما به شما کمک می کنیم تا نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ را یاد بگیرید.
Windows Memory Management چیست؟
مدیریت حافظه در ویندوز برای حفظ عملکرد خوب سیستم عامل شما حیاتی است. مدیریت حافظه عملکردی است که حافظه سیستم را مدیریت می کند و عملکرد درست آن برای سلامت سیستم، حیاتی است.
هنگامی که مدیریت حافظه درست کار نمی کند، سیستم شما شروع به نمایش BSOD در فواصل زمانی منظم می کند. مدیریت حافظه در کل هر مکان حافظه روی سیستم شما را بدون توجه به وضعیت ردیابی می کند. انتقال حافظه و فرآیندهای بین RAM و حافظه فیزیکی را حین اجرا مدیریت می کند و تصمیم می گیرد که چه مقدار حافظه تخصیص داده شود (و چه مقدار برای تخصیص در دسترس است). وقتی برنامه ای را می بندید، آن حافظه را دوباره به فرآیندهای دیگر اختصاص می دهد یا آن را برای استفاده در دسترس علامت گذاری می کند.
متأسفانه، مدیریت حافظه مانند بقیه سیستم شما از خطاهای سیستم پاک نمی شود و وقتی خراب می شود، سیستم را با خودش می برد.
ارور Memory Management Blue Screen
به عبارت ساده، BSOD مدیریت حافظه به این معنی است که یک خطای مدیریت حافظه بحرانی وجود دارد. کد توقف مدیریت حافظه BSOD 0x0000001A است. چندین دلیل شناخته شده برای خطاهای مدیریت حافظه وجود دارد:
رم معیوب
مشکلات سختافزاری مانند مشکلات مربوط به کارت گرافیک
درایورهای معیوب
مشکلات نرمافزاری شامل فایل های سیستم و سیستم عامل خراب
ارورهای دیسک
خطای صفحه آبی مدیریت حافظه ویندوز معمولا به RAM مربوط است.
گاهی اوقات، سیستم شما ممکن است پس از یک تنظیم مجدد ساده بازیابی شود. اگر با BSOD مدیریت حافظه مواجه شدید، سیستم را ری استارت کنید و ببینید آیا خطا برمی گردد یا خیر. اگر مشکل برطرف شده بود، این احتمال وجود دارد که خطای جدی ای نبوده است.
بنابراین چگونه می توان خطای صفحه آبی مدیریت حافظه را در ویندوز ۱۰ برطرف کرد؟ ما نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ را به شما نشان می دهیم.
۱- کامپیوتر را ری استارت کنید
اولین نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰، ری استارت کردن دستگاه است. آیا سعی کرده اید دستگاه را خاموش کنید و دوباره آن را روشن کنید؟ این راه حل ساده می تواند تمام مشکلات ویندوز ۱۰ از جمله کد توقف مدیریت حافظه ویندوز ۱۰ را برطرف کند. دلیلی وجود دارد که راه حل ری استارت کردن، اولین گزینه برای حل همه مشکلات است!
۲- ویندوز ۱۰ را آپدیت کنید
اولین کاری که باید انجام دهید این است که بررسی کنید که ویندوز ۱۰ کاملا به روز باشد. فایل های قدیمی سیستم می توانند باعث خطاهای غیر منتظره شوند. بررسی یک آپدیت معلق راهی سریع و آسان برای فهمیدن اینکه آیا این باعث مشکل شما شده است یا خیر.
برای این کار:
۱- کلیدهای Windows + I را بزنید تا پنل تنظیمات باز شود.
۲- اکنون، به Update & Security بروید، سپس بخش Windows Update را برای وجود آپدیت های در دسترس بررسی کنید. اگر آپدیتی وجود دارد، فایل های مهمتان را ذخیره کنید و سپس Restart را فشار دهید. سیستم شما طی پروسه آپدیت، ری استارت خواهد شد.
۳- ابزار Windows Memory Diagnostic را اجرا کنید
می توانید از ابزار یکپارچه Windows Memory Diagnostic برای بررسی اینکه آیا RAM به درستی کار می کند یا خیر، استفاده کنید. ابزار Memory Diagnostic پس از ری استارت سیستم اجرا می شود، حافظه سیستم را از نظر خطا بررسی می کند و اسکن را برای تجزیه و تحلیل در یک فایل متنی ثبت می کند.
Windows Memory Diagnostic را در نوار جستجوی منوی استارت تایپ کنید و بهترین نتیجه جستجو را انتخاب کنید.
شما دو گزینه دارید: فورا ری استارت کنید و برنامه را اجرا کنید یا برنامه را طوری تنظیم کنید که بعد از ری استارت بعدی اجرا شود. همانطور که سعی می کنید BSOD های مدیریت حافظه را تعمیر کنید، اسناد مهم را ذخیره کنید و بلافاصله سیستم را ری استارت کنید. Windows Memory Diagnostic بلافاصله پس از ری استارت اجرا می شود.
با این حال، فایل لاگ پس از بوت شدن مجدد به ویندوز ۱۰ مشخص نمی شود.
۱- کلیدهای Windows key + X را فشار دهید و از منوی پاور Event Viewer را انتخاب کنید.
۲- در قسمت Event Viewer، گزینه Event Viewer (Local) > Windows Logs > System را انتخاب کنید.
۳- در ستون سمت راست، Find را انتخاب کنید و MemoryDiagnostic را در کادر تایپ کنید. Find Next را بزنید. نتایج تشخیصی شما در پایین پنجره نمایش داده می شود.
از آنجا، شما باید هر گونه خطای خاصی را که Windows Memory Diagnostic ایجاد می کند، بررسی کنید.
۴- MemTest86 را اجرا کنید
یک نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰، کمک گرفتن از MemTest86 است.
اگر Windows Memory Diagnostic خطایی نشان نداد اما شما مطمئنید ارور ناشی از RAM سیستم است، از MemTest86 استفاده کنید.
MemTest86 یک ابزار تست حافظه مستقل و رایگان برای دستگاه های x86 است. MemTest86 را از یک درایو فلش USB (یا دیسک قابل بوت) بوت می کنید و آن را رها می کنید تا RAM سیستم را بررسی کند. اکنون، بررسی رم MemTest86 زمان زیادی طول می کشد تا تکمیل شود. بسته به میزان رمی که نصب کرده اید، تنها یک مرحله، ساعت ها طول می کشد.
Memtest یک نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ است.
۵- درایورها را آپدیت کنید
یکی دیگر از راه حل های سریع و مفید برطرف کردن BSOD مدیریت حافظه، به روز رسانی درایورهای سیستم است. ممکن است نرمافزار یا سختافزار جدید همراه با درایورهای جدید باشد و سیستم شما این پیام را دریافت نکرده باشد. خطاهای درایور نسبت به روزهای گذشته کمتر رایج است، به خصوص که ویندوز ۱۰ اکنون آپدیت های درایور را به طور کلی مدیریت می کند. اما باز هم اتفاق می افتند.
۱- Windows Key + I را بزنید تا تنظیمات را باز کنید. به Update & Security > View update history بروید و آپدیت درایورها را بررسی کنید.
۲- اکنون، device manager را در نوار جستجوی منوی Start تایپ کنید. به پایین لیست بروید و دنبال آیکون ارور بگردید. اگر چیزی وجود نداشت، احتمالا درایورها مشکلی ندارند.
۶- درایورهای GPU را آپدیت کنید
یک موضوع رایج در موضوعات مدیریت حافظه BSOD این است که گاهی اوقات، درایورهای GPU قدیمی یا جدید می توانند باعث ایجاد ارور BSOD شوند. اگرچه تمرکز بر روی کد توقف مدیریت حافظه است، یک کد توقف ویژه مدیریت حافظه ویدیویی نیز وجود دارد. کد توقف داخلی مدیریت حافظه ویدیویی 0x0000010E است و ممکن است نشان دهنده درایور GPU معیوب باشد.
برای آپدیت کردن درایورهای GPU، باید به سایت سازنده سر بزنید و آخرین آپدیت را دانلود کنید. برای بیشتر کاربران، Nvidia یا AMD است.
اگر مطمئن نیستید که از چه پردازنده گرافیکی استفاده می کنید، dxdiag را در نوار جستجوی منوی استارت تایپ کنید و بهترین تطابق را انتخاب کنید. وقتی ابزار تشخیصی DirectX باز شد، تب Display را انتخاب کنید. GPU خود را در اینجا پیدا خواهید کرد.
۷- CHKDSK را اجرا کنید
CHKDSK یک ابزار سیستمی ویندوز است که سیستم فایل را تأیید می کند و با تنظیمات خاصی، مشکلات را در حین اجرا برطرف می کند. CHKDSK از Command Prompt اجرا می شود و ویژگی های جالبی دارد.
۱- command prompt را در سرچ بار منوی استارت تایپ کنید، سپس روی نتیجه جستجو راست کلیک کنید و Run as administrator را انتخاب کنید. همچنین می توانید کلیدهای Windows key + X را بزنید و Command Prompt (Admin) را از منو انتخاب کنید.
۲- سپس chkdsk /r را تایپ کنید و Enter را بزنید. این دستور سیستم شما را از نظر خطا اسکن می کند و مشکلات موجود در مسیر را برطرف می کند.
این نیز یک روش در نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ است.
۸- SFC را اجرا کنید
مدیریت حافظه هنوز ارور می دهد؟ System File Check یکی دیگر از ابزارهای سیستمی ویندوز است که فایل های سیستمی ویندوز را از دست رفته و خراب می کند. شبیه CHKDSK است در حالی که SFC به طور خاص فایل های سیستم ویندوز را بررسی می کند اما CHKDSK کل درایو را برای خطا اسکن می کند.
اما پیش از اجرای دستور SFC، بهتر است دو بار بررسی کنید.
DISM مخفف Deployment Image Serviceing and Management است. DISM یک ابزار یکپارچه ویندوز با طیف وسیعی از عملکردهاست. در این مورد، دستور DISM Restorehealth تضمین می کند که تعمیر بعدی ما به درستی کار خواهد کرد. ابتدا مراحل زیر را طی کنید.
۱- Command Prompt (Admin) را در سرچ بار منوی استارت تایپ کنید، سپس روی نتیجه جستجو راست کلیک کنید و Run as administrator را بزنید تا آن را با دسترسی ادمین باز کنید.
۲- فرمان زیر را تایپ کنید و Enter را بزنید:
DISM /online /cleanup-image /restorehealth
۳- صبر کنید تا دستور کامل شود. این فرآیند بسته به سلامت سیستم شما می تواند تا ۲۰ دقیقه طول بکشد. ممکن است به نظر برسد گیر کرده است، اما منتظر بمانید تا کامل شود.
۴- وقتی پروسه کامل شد، sfc /scannow را تایپ کنید و Enter را بزنید.
۹- System Hardware را ری استارت کنید
سختافزار سیستم را به صورت فیزیکی بررسی کنید. آیا به تازگی سیستمتان را جابجا کرده اید؟ احتمال کمی وجود دارد که سختافزار در طول این فرآیند از دست رفته باشد. احتمال زیادی ندارد اما ارزش بررسی دارد.
۱۰- ویندوز ۱۰ را ریست کنید
به عنوان آخرین گزینه نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰، می توانید سراغ ریست کردن ویندوز بروید.
گاهی اوقات چیزی جز ریست ویندوز ۱۰ مشکل را به طور کامل حل نمی کند. Windows 10 Reset فایل های سیستم شما را با مجموعه ای تازه از فایل ها جایگزین می کند. از نظر تئوری، این کار مشکلات طولانی مربوط به خطای مدیریت حافظه را پاک می کند و در عین حال بسیاری از فایل های مهم شما را دست نخورده نگه می دارد.
۱- به Settings > Update and Security > Recovery بروید.
۲- در قسمت Reset this PC، گزینه Get started را انتخاب کنید.
۳- به محض زدن دکمه، سیستم شما ری استارت می شود، بنابراین مطمئن شوید که از قبل از فایل های مهم نسخه پشتیبان تهیه کرده اید. پس از ری استارت شدن سیستم، می توانید Keep my files یا Remove Everything را انتخاب کنید.
روش برطرف کردن ارور Memory Management Stop Code در ویندوز ۱۰
نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ را دیدید. برطرف کردن ارورهای مدیریت حافظه دشوار است. بسیاری از متغیرها می توانند منجر به خطای مدیریت حافظه شوند و دقیقا به همین دلیل است که تشخیص یک مشکل مستقیم گاهی اوقات مشکل ساز است. با این حال، یکی از راه حل های بالا سیستم شما را از لبه پرتگاه باز می گرداند تا بتوانید فعلا بدون هیچ BSOD به کارتان ادامه دهید.
نحوه حل مشکل کد توقف BSOD مدیریت حافظه در ویندوز ۱۰ به این ترتیب است. ویندوز ۱۱ دارید و می خواهید عیب یابی ها را ببینید؟ سراغ روش حل مشکل کار نکردن Hotspot در ویندوز ۱۱ بروید.