به صفحه آبی با ارور HYPERVISOR برخورده اید؟ نگران نباشید. با کمک ۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰، این ارور را برطرف کنید.
کد توقف HYPERVISOR_ERROR صفحه آبی ویندوز بسیاری از کاربران ویندوز را آزار داده است. اگر شما نیز با این خطا مواجه شده اید، به جای درستی آمده اید. در ادامه بخوانید جزئیات خطای Blue Screen of Death چیست و ۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰ آن را یاد بگیرید.
Blue Screen of Death در ویندوز چیست؟
پیش از این که به سراغ ۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰ برویم، بیایید ببینیم این ارور چیست و به چه دلیل ظاهر می شود. The Blue Screen of Death (BSOD) خطایی است که هر کاربر ویندوز را نگران وضعیت رایانه کامپیوتر می کند. معمولا مشخص می شود که کامپیوتر به طور ناگهانی به یک صفحه آبی با شکلک ناراحت و یک کد ارور برخورد می کند.
اگر به تازگی با این خطا مواجه شده اید، نشان می دهد که دستگاه با یک خطای مرگبار مواجه شده است و برای جلوگیری از آسیب بیشتر باید همه برنامه ها و سرویس ها را خاتمه دهد. هم مشکلات سختافزاری و هم نرمافزاری می تواند باعث شود ویندوز به صفحه آبی برسد. این احتمال وجود دارد که دستگاه با مشکل رم یا هارد دیسک مشکل داشته باشد یا حتی ممکن است بیش از حد گرم شده باشد.
معمولا کاربران در طول آپدیت های معمول ویندوز یا پس از تغییر در تنظیمات سیستم، خطاهای صفحه آبی را تجربه میکنند. بهترین گزینه برای کشف علت مشکل صفحه آبی کامپیوتر، کد توقف خطا است. کدهای خطای استاندارد صفحه آبی شامل CRITICAL_PROCESS_DIED و DPC_WATCHDOG_VIOLATION و HYPERVISOR_ERROR هستند.
ارور HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰ و ۱۱ چیست؟
کد توقف HYPERVISOR_ERROR نشان دهنده مشکل نرمافزار مجازیسازی Hypervisor در ویندوز ۱۰ و ۱۱ است. پلتفرم Windows Hypervisor (Hyper-V) به کاربران اجازه می دهد ماشین های مجازی را در کامپیوتر خود اجرا و مدیریت کنند.
با کمک ویژگی Windows Hyper-V، می توانید توزیع های لینوکس را از طریق VirtualBox یا VMware اجرا کنید و حتی اندروید یا iOS را روی ویندوز اجرا کنید.
اگر با کد توقف خطای Hypervisor BSOD مواجه هستید، ممکن است مشکلی در تنظیمات نرمافزار سیستم وجود داشته باشد. صفحه آبی Hyper-V معمولا به دلیل تنظیمات Hyper-V معیوب، مشکلات حافظه، بخش های داده خراب و حتی درایورهای قدیمی ایجاد می شود.
خوشبختانه، ما لیستی از اصلاحات احتمالی خطای Hypervisor Blue Screen و ۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰ را گردآوری کرده ایم. از آنجایی که ممکن است چندین دلیل برای خطا وجود داشته باشد، توصیه می کنیم برای کمک به حل مشکل، راه حل های مختلفی را امتحان کنید.
چندین راه حل برای رفع ارور صفحه آبی Hyper-V در ویندوز وجود دارد. برای رفع خطای صفحه آبی نیازی به نصب سرویس عیب یابی یا برنامه عیب یابی شخص ثالث ندارید. اینجا با ۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰ آشنا می شوید.
۱- مطمئن شوید Hyper-V فعال شده باشد
این امکان وجود دارد که Windows Hyper-V به درستی روی دستگاه شما پیکربندی نشده باشد و باعث از کار افتادن آن شود. راهاندازی مجدد ویژگی Hyper-V، گاهی اوقات می تواند سادهترین راه حل برای خطای صفحه آبی باشد.
در اینجا نحوه ری استارت Hyper-V در ویندوز ۱۰ و ۱۱ آورده شده است:
۱- کلیدهای Win + R را باز کنید تا دیالوگ باکس Run را باز کنید.
۲- در قسمت Open: عبارت optionalfeatures را تایپ کنید و OK را بزنید.
۳- از پنجره پاپ آپ Windows Features، به Hyper-V اسکرول کنید. اگر قبلا فعال شده است، علامت آن را بردارید. اگر تیک گزینه را بردارید، آن را انتخاب کرده و OK را فشار دهید.
۴- هنگامی که از شما خواسته شد، اجازه دهید ویندوز ری استارت شود و اجازه دهید تغییرات اعمال شوند.
۲- از Windows Memory Diagnostics استفاده کنید
برنامه Windows Memory Diagnostic به طور خودکار حافظه اصلی دستگاه (RAM) را اسکن می کند و مشکلات احتمالی را تشخیص می دهد. پس از شناسایی، سیستم عامل به طور خودکار تلاش می کند تا مشکلات را حل کند.
اگر صفحه آبی Hyper-V ناشی از رم یا SSD/HDD معیوب است، ابزار Windows Memory Diagnostic بهترین گزینه برای رفع آن است.
برای استفاده از ابزار Windows Memory Diagnostics در ویندوز ۱۰ و ۱۱:
۱- منوی Start را اجرا کنید، Windows Memory Diagnostic را جستجو کنید و بهترین مطابقت را انتخاب کنید.
۲- هنگامی که فایل های باز را ذخیره کردید، اکنون Restart را انتخاب کنید و مشکلات را بررسی کنید (توصیه می شود).
۳- سپس کامپیوتر شما ری استارت می شود و ماژول های حافظه را برای هر گونه مشکلی اسکن می کند. پس از اتمام اسکن، ویندوز به طور خودکار بوت می شود
۳- Hyper-V Service را ری استارت کنید
یکی از ۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰، ری استارت کردن سرویس است. سیستم عامل ویندوز به خدمات پس زمینه و پیشزمینه متکی است تا سختافزار و نرمافزار را همگامسازی کند و به طور عادی کار کند. مشکلات مربوط به تنظیمات یک سرویس ویندوز می تواند باعث خرابی BSOD شود.
توصیه می کنیم برای رفع خطای صفحه آبی، سرویس Hyper-V Virtualization را ری استارت کنید:
۱- منوی استارت را باز کنید، services را جستجو کنید و بهترین گزینه را انتخاب کنید.
۲- اسکرول کنید تا سرویس Hyper-V Virtual Machine Management or Hyper-V Remote Desktop Virtualization را پیدا کنید.
۳- روی سرویس، راست کلیک کنید و Stop را انتخاب کنید.
۴- پس از چند دقیقه، روی سرویس راست کلیک کنید و Start را انتخاب کنید.
۵- کامپیوتر را ری استارت کنید تا تغییرات انجام شوند.
۴- درایورها و ویندوز را آپدیت کنید
درایورهای قدیمی دلیل اصلی مشکلات صفحه آبی هستند. ما به شدت توصیه می کنیم درایورهای دستگاه را به آخرین نسخه های ممکن به روز کنید. اگر درایورهای صفحه نمایش، کنترلرهای حافظه یا دستگاه های سیستم دارای یک درایور معیوب قدیمی باشند، با خطای صفحه آبی Hyper-V مواجه می شوید.
می توانید درایورهای دستگاه را از طریق Device Manager آپدیت کنید.
مهمتر از آن، باید مطمئن شوید که آخرین به روز رسانی ویندوز را روی سیستمتان نصب کرده اید. آپدیت های مکرر ویندوز می تواند ناامیدکننده باشد، اما به پایدار ماندن و عملکرد بهینه سیستم شما کمک میکند. برای نصب هر آپدیت موجود، می توانید به تنظیمات Windows Update بروید.
۵- اسکن Deployment Image Servicing
اگر کامپیوتر شما فایل های سیستمی خرابی داشته باشد، این مشکل می تواند باعث اختلال در عملکرد Hyper-V شود و باعث خطای صفحه آبی شود. اگر تصویر سیستم عامل ویندوز خراب است، باید فورا آن را تعمیر کنید.
اگرچه ممکن است پیچیده به نظر برسد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که Deployment Image Servicing Scan را از طریق ترمینال ویندوز یا Command Prompt اجرا کنید.
مراحل زیر را برای انجام Deployment Image Service Scan در ویندوز ۱۰ و ۱۱ دنبال کنید:
۱- منوی استارت را باز کنید. Terminal یا Command Prompt را جستجو کنید، روی نتیجه جستجو راست کلیک کنید و برنامه را با دسترسی ادمین باز کنید.
۲- فرمان زیر را در پنجره ترمینال وارد کنید و Enter را بزنید.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
۳- وقتی اسکن کامل شد، کامپیوتر را ری استارت کنید.
ارور Windows Hyper-V Blue Screen را به راحتی برطرف کنید
۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰ را دیدید. قابلیت Windows Hyper-V می تواند عملکرد نادرست داشته باشد و باعث ایجاد صفحه آبی شود. می توانید برای رفع ارور HYPERVISOR_ERROR، راه حل های احتمالی بالا را امتحان کنید. همچنین می توانید برای رفع مشکلات Hypervisor در ویندوز، مشکلات احتمالی هارد دیسک را برطرف کنید.
۵ راه برطرف کردن HYPERVISOR_ERROR Blue Screen در ویندوز ۱۰، این موارد هستند. آموزش های بیشتر ویندوز ۱۰ را در نحوه استفاده از فرمان shutdown در ویندوز ۱۰ ببینید.