بیش از یک راه برای انتقال داده بین iPhone و Mac وجود دارد. اگرچه بیشتر سرویس ها به فضای ابری متکی هستند، اما برای جابجایی فایل هایی مانند عکس، ویدیو یا اسنادی که همگی به اتصال اینترنت نیاز ندارند، چند انتخاب دارید. با ۷ راه انتقال فایل بین آیفون و مک همراه باشید.
انتقال بی سیم فایل ها با AirDrop
اولین مورد از ۷ راه انتقال فایل بین آیفون و مک، AirDrop است. AirDrop پروتکل انتقال فایل بی سیم اپل است که به صورت محلی بین دستگاه های اپل مانند iPhone، iPad، MacBook و Mac دسکتاپ کار می کند. می توانید از منوی Share هم در گوشی ها و هم در کامپیوتر به AirDrop دسترسی داشته باشید. در آیفون یا آیپد، «Share» را بزنید، سپس روی آیکون «AirDrop» از لیست خدمات بزنید و بعد مقصد را مشخص کنید.
در مک، می توانید روی فایل کلیک راست کنید، «Share…» و سپس «AirDrop» و مقصدی که می خواهید فایل را به آن ارسال کنید، انتخاب کنید. می توانید چندین فایل را در هر جهت ارسال کنید، اگرچه ما متوجه شدهایم که وقتی انتقالهای مخصوصا بزرگ را جدا میکنید (مثلاً چندین فایل ویدیویی) به نظر می رسد کار کمی راحتتر پیش می رود.
فایل های دریافت شده در مک را میتوان در پوشه Downloads ذخیره کرد، در آیفون شما باید برنامهای را برای باز کردن (و ذخیره) فایل مشخص کنید. اگر فقط یک برنامه سازگار باشد، فایل به طور خودکار باز می شود.
AirDrop سادهترین و سریعترین راه برای ارسال فایل است با این فرض که همه چیز طبق برنامه پیش برود. متأسفانه این روش همیشه جواب نمی دهد. ما لیستی از فایل هایی داریم که AirDrop آنطور که باید با آنها کار نمی کند.
انتقال فایل ها از طریق سیم و Finder
اگر AirDrop کار نمی کند و ترجیح می دهید به جای آن از یک اتصال سیمی فیزیکی مطمئن استفاده کنید، کابل شارژ آیفون خود را بردارید و آن را مستقیم به مک وصل کنید. این یک راه دیگر از ۷ راه انتقال فایل بین آیفون و مک است. اطمینان حاصل کنید که در صورت درخواست روی هر دستگاه، «Trust» را زده اید، سپس Finder را راهاندازی کنید و روی آیفون در نوار کناری کلیک کنید و تب Files را انتخاب کنید.
از اینجا میئتوانید فایل ها را به داخل پنجره بکشید و سپس آن ها را در یک برنامه مرتبط رها کنید تا فایل را در داده های آن برنامه قرار دهید. می توانید با استفاده از برنامه مربوط یا Files در برگه Browse به آن در آیفون دسترسی پیدا کنید.
برای کپی کردن فایل ها از آیفون، یک پوشه برنامه را باز کنید و سپس کلیک کنید و فایل را به مقصد مورد نظر بکشید.
آپلود در iCloud و دانلود در مقصد
راه دیگری که در ۷ راه انتقال فایل بین آیفون و مک یاد می گیرید، iCloud است. زمانی که برای اپل آیدی ثبت نام می کنید، ۵ گیگابایت فضای ذخیره سازی iCloud می کنید، اما دلایل خوبی برای ارتقای حافظه iCloud وجود دارد. مهمترین آن، امکان پشتیبان گیری خودکار از دستگاه در فضای ابری و ذخیره فایل هایی مانند عکس و ویدیو در سرورهای اپل است که باعث صرفهجویی در فضا در دستگاه محلیتان می شود.
اگر مقداری فضای ذخیرهسازی iCloud در دسترس دارید، چرا از آن به عنوان یک پلتفرم ذخیرهسازی ابری سنتی استفاده نکنید؟ در آیفون یا آیپد، با استفاده از منوی Share به آن دسترسی پیدا کنید و سپس گزینه Save to Files را انتخاب کنید. از اینجا، به فضای ذخیره سازی iCloud بروید (روی فلش Back ضربه بزنید تا زمانی که «iCloud Drive» را در فهرست Locations ببینید) و محل ذخیره فایل را انتخاب کنید.
صبر کنید تا فایل آپلود شود. در مک، Finder را باز کنید و روی iCloud Drive در نوار کناری کلیک کنید. به مکانی که فایل را در آن ذخیره کرده اید بروید. اکنون می توانید آن را باز کنید، انتقال دهید، کپی کنید و هر کاری که دوست دارید انجام دهید. همچنین می توانید با رفتن به پوشه iCloud Drive در Finder، فایل ها را از مک آپلود کنید.
از اینجا، برنامه Files را در آیفون باز کنید و از تب Browse برای یافتن فایلی که آپلود کرده اید استفاده کنید. اکنون می توانید آن را در یک برنامه سازگار باز کنید، آن را به پوشه ای که انتخاب می کنید منتقل کنید یا در جای دیگری مستقیم از آیفون و آیپد به اشتراک بگذارید.
استفاده از iCloud Drive Alternative
اگر از سرویس ذخیرهسازی ابری شخص ثالث مانند Google Drive، Dropbox یا OneDrive استفاده میکنید، می توانید از این سرویس برای آپلود و دانلود فایلها نیز استفاده کنید. دستورالعمل ها بسته به سرویسی که استفاده می کنید متفاوت است، اما انجام آن نباید خیلی سخت باشد.
برای آپلود یا دسترسی به فایلها از آیفون یا آیپد، به برنامه مربوط از App Store نیاز دارید. به عنوان مثال، Google Drive یک گزینه Upload زیر آیکون «+» دارد که به شما امکان میدهد Photos and Videos (برای انتقال فایلها از کتابخانه عکسهای خود) یا Browse (برای استفاده از انتخابگر برنامه Files) را انتخاب کنید.
با آپلود فایل، از برنامه مربوط در مک یا رابط وب استفاده کنید تا با پیمایش به مکانی که آن را در آن ذخیره کرده اید، به آن دسترسی پیدا کنید. این فرآیند را به صورت معکوس برای آپلود از مک تکرار کنید، روی یک فایل کلیک کنید و در محل بکشید و سپس آن را با استفاده از برنامه آیفون و آیپد پیدا کنید.
انتقال مدیا با iCloud Photos Library
اگر iCloud Photos Library را فعال کرده باشید، در صورت داشتن اتصال Wi-Fi و باتری کافی برای انجام این کار، عکسهای جدید بهطور خودکار از آیفون و آیپد شما آپلود می شوند. سپس اینها با استفاده از برنامه Photos در مک در دسترس خواهند بود. گاهی اوقات ممکن است لازم باشد برنامه Photos را در آیفون باز کنید، به پایین تب ‘Library’ بروید و سپس Sync Now را بزنید تا مدیا به صورت دستی مجبور به همگامسازی شوند.
برای آپلود از مک نیز باید همین مسیر را طی کنید. روی یک عکس یا ویدیو کلیک کنید و آن را به برنامه Photos بکشید (یا از File Import… در نوار منو استفاده کنید) تا آن را به کتابخانه اضافه کنید. صبر کنید تا آپلود شود، سپس در آیفون یا آیپد، آن را با کنید.
می توانید از این روش انتقال با تصاویر HEIF، ویدیوهای HEVC، JPEG، PNG، GIF و هر دو فایل RAW و TIFF استفاده کنید.
برنامه های شخص ثالث که قابلیت Wi-Fi Transfer دارند
یکی دیگر از ۷ راه انتقال فایل بین آیفون و مک، استفاده از برنامه هایی است که امکان Wi-Fi Transfer دارند. برخی از برنامه ها از انتقال بی سیم با استفاده از یک مرورگر وب استاندارد پشتیبانی می کنند. یک مثال خوب در اینجا VLC است که به شما امکان می دهد فایل های ویدئویی را مستقیم با استفاده از یک مرورگر دسکتاپ به حافظه محلی دستگاه از مک (یا دستگاه دیگر) منتقل کنید. با اجرای برنامه و فعال بودن Sharing via Wi-Fi، با استفاده از مرورگر وب Mac به رابط وب در URL مشخص شده دسترسی داشته باشید و سپس فایل ها را بکشید و رها کنید.
یک فلش درایو iPhone-Compatible بگیرید
آخرین مورد از ۷ راه انتقال فایل بین آیفون و مک، فلش است. می توانید فایل ها را بهصورت دستی به فلش درایو انتقال دهید و به آیپد و مک متصل کنید. در مک، مانند یک فلش درایو استاندارد عمل می کند: آن را وصل کنید، Finder را باز کنید، USB stick را از محل موجود در نوار کناری انتخاب کنید و فایل ها را در آن یا از آن کپی کنید.
در iPhone یا iPad، یا باید از برنامه Files (در صورت پشتیبانی) یا یک برنامه طراحی شده توسط سازنده استفاده کنید. اگر از Files استفاده می کنید، درایو فلش در Locations در تب Browse ظاهر می شود. می توانید از آن مانند هر مکان دیگری (به عنوان مثال، iCloud) برای ذخیره یا بازیابی فایل ها استفاده کنید.
۷ راه انتقال فایل بین آیفون و مک، این موارد هستند. دستگاه اندروید دارید و می خواهید فایل ها را به مک منتقل کنید؟ راهنمای ۶ راه انتقال فایل بین اندروید و مک را ببینید.