هر زمان که سامسونگ یک بهروزرسانی نرمافزاری جدید را برای سری گلکسی اس ۲۰ یا گلکسی اس ۲۱ منتشر میکند، بسیاری از مردم تصور میکنند که سامسونگ گلکسی اس ۲۰ FE یا گلکسی اس ۲۱ FE را در عرضه قرار میدهد تا متوجه شوند که دستگاه آنها بهروزرسانی مشابهی را دریافت نمیکند. اکثر اوقات مدل غیر فن ادیشن.
چرا گوشی های Galaxy S FE در همان روز بهروزرسانی نمیشوند، با این حال چرا اینطور است؟ چرا آن گوشیهای هوشمند FE بهروزرسانیهای جدید را همراه با سایر مدلهای خط دریافت نمیکنند؟ خب، هیچ پاسخ رسمی برای این سؤال وجود ندارد، اما احتمالاً به این دلیل است که گوشیهای Galaxy S FE ماهها پس از همتایان غیر FE خود عرضه میشوند.
مدلهای FE عمدتاً سختافزاری مشابه مدلهای غیر FE دارند، که باید بهروزرسانی همه آنها را همزمان به یک فرآیند آسان تبدیل کند. با این حال، به دلایلی، سامسونگ با دستگاه های Fan Edition متفاوت رفتار می کند. به غیر از این واقعیت که مدلهای FE ماهها پس از مدلهای گلکسی اس استاندارد خود عرضه میشوند، قیمتهای تهاجمی آنها نیز میتواند دلیلی باشد که در اینجا نقش داشته باشد.
خوشبختانه، سامسونگ در مورد سطح پشتیبانی نرم افزاری که هر یک از این تلفن ها، FE یا غیر FE دریافت می کنند، تبعیض قائل نمی شود. هر دو گلکسی اس ۲۰ FE و گلکسی اس ۲۱ FE واجد شرایط برای سه و چهار ارتقاء سیستم عامل اصلی مانند پسرعموهای خود بودند.
در واقع، گلکسی اس ۲۱ FE پس از پایان پشتیبانی در مقایسه با گلکسی اس ۲۱، اس ۲۱ پلاس یا اس ۲۱ اولترا بهروزرسانی بزرگی دریافت میکند، زیرا تاخیر در معرفی آن منجر به راهاندازی دستگاه با نسخه جدیدتر اندروید شد. و در حالی که کمتر از یک هفته تا سال ۲۰۲۳ باقی مانده است، Galaxy S22 FE – در صورت وجود – احتمالاً راه S21 FE را دنبال خواهد کرد و با اجرای آخرین نرمافزار اندروید و One UI راهاندازی خواهد شد.