AirPlay به شما امکان می دهد به صورت بی سیم ویدیو، صدا یا صفحه نمایش را از دستگاه مک، آیفون، آیپد یا ویندوزی که iTunes دارد در یک گیرنده AirPlay پخش کنید. گاهی اوقات، چیزها آنطور که قرار است کار نمی کنند، بنابراین باید چند چیز را تغییر دهید. با روش حل مشکل کار نکردن AirPlay در آیفون همراه باشید.
روش حل مشکل کار نکردن AirPlay در آیفون این است که دستگاه های AirPlay را ری استارت کنید یا اتصال Wi-Fi را تغییر دهید. اطمینان حاصل کنید که این دستگاهها نزدیک هستند، به یک شبکه متصل هستند، و مجوزها بر اساس تنظیمات گیرنده AirPlay تنظیم شدهاند. اگر هنوز مشکل دارید، VPN هایی را که استفاده می کنید قطع کنید و آپدیت های نرمافزار را نصب کنید.
AirPlay چیست؟
پیش از این که روش حل مشکل کار نکردن AirPlay در آیفون را ببینیم، بیایید با AirPlay آشنا شویم. AirPlay یک تکنولوژی پخش بی سیم است که توسط دستگاه های اپل مانند iPhone، iPad و Mac استفاده می شود. میتوانید از آن برای ارسال ویدیو، صدا یا Screen Mirror به گیرندههای AirPlay مانند مک یا Apple TV استفاده کنید. با استفاده از Control Center یا دکمه AirPlay در برنامههای ویدیو و موسیقی به آن دسترسی پیدا میکنید.
برای استفاده از مک به عنوان گیرنده AirPlay، باید macOS 12 یا جدیدتر را با آیفون یا آیپد که از iOS 14 یا جدیدتر استفاده می کند، اجرا کنید.
دستگاه های AirPlay باید به هم نزدیک باشند تا کار کنند
اپل دقیقا نمی گوید که یک دستگاه منبع AirPlay برای کارکرد این فناوری چقدر باید به گیرنده نزدیک باشد، اما اگر پخش Stream قطع و وصل می شود، مشکل از فاصله دستگاه هاست.
میتوانید با نشستن در نزدیکی دستگاه AirPlay و تلاش برای اتصال، آن را تست کنید. اگر مشکل حل نشد، از دیگر روش ها در روش حل مشکل کار نکردن AirPlay در آیفون کمک بگیرید. به خاطر داشته باشید که راه رفتن در خانه با دستگاه منبع (مانند آیفون) در جیب ممکن است باعث قطع شدن اتصال شود.
مطمئن شوید به Receiver درست وصل شده اید
به گیرنده درست وصل شده اید؟
سادهترین راه حل این است که نام Apple TV را در Settings > General > About > Name تغییر دهید. میتوانید همین کار را برای مک در System Settings > General > About > Name بکنید اگرچه احتمالا در مک با این مشکل مواجه نمی شوید زیرا مک نامی منحصر به فرد دارد.
اتصال Wi-Fi را بررسی کنید
هر دو دستگاه منبع AirPlay (مانند آیپد) و گیرنده (Apple TV، مک یا تلویزیون هوشمند) باید به یک شبکه Wi-Fi متصل باشند تا AirPlay کار کند.
در آیفون یا آیپد به Settings > Wi-Fi، در مک، به Settings > Wi-Fi و در Apple TV به مسیر Settings > Network بروید. باید بررسی کنید که آیا تلویزیون هوشمند شما یا گیرنده دیگری (مانند Roku) نیز با استفاده از منوی تنظیمات دستگاه از همان شبکه استفاده می کند.
توسعه دهندههای Wi-Fi نباید در پخش AirPlay اختلال ایجاد کنند، اما همیشه این فرصت وجود دارد. تنظیمات را طوری تغییر دهید که هر دو دستگاه در صورت امکان از یک نقطه دسترسی (ترجیحا روتر خانگی) استفاده کنند تا از هرگونه مشکل عدم تطابق شبکه جلوگیری شود.
AirPlay Receiver Permissions را تغییر دهید
برای اینکه گیرنده AirPlay به عنوان میزبان عمل کند، باید بر اساس آن تنظیم شود. پس مطمئن شوید که AirPlay Recei ver در مک، Apple TV، تلویزیون هوشمند یا دیگر گیرندههای AirPlay فعال است و مجوزها بر این اساس تنظیم شدهاند.
در مک، به System Settings > General > AirDrop & Handoff، در Apple TV به Settings > AirPlay and HomeKit بروید.
برای داشتن بیشترین شانس موفقیت، «Allow AirPlay for» (macOS)، «Allow access to Apple TV» (Apple TV) یا مشابه را به جای گزینههایی مانند «Current User» یا «Anyone on the Same Network» به «Everyone» تغییر دهید. همچنین میتوانید پسورد تنظیم کنید که توصیه میکنیم آنها را خاموش کنید تا کارها به خوبی پیش بروند.
VPN را در سورس و گیرنده خاموش کنید
VPN ها می توانند انواع مشکلات را در AirPlay ایجاد کنند. اگر میخواهید بهصورت بیسیم به تلویزیون، مک، تلویزیون هوشمند یا گیرنده دیگری پخش کنید، باید قبل از شروع، اتصالات VPN را در هر دو دستگاه غیر فعال کنید. اگر یک روتر VPN دارید که تمام ترافیک شبکه شما را رمزگذاری می کند، باید بتوانید از این مشکل جلوگیری کنید، زیرا به نظر می رسد مشکل از تنظیمات فردی دستگاه باشد.
Wi-Fi را خاموش و روشن کنید
راه حل سریع احتمالی دیگر برای مشکلات AirPlay قطع اتصال Wi-Fi و اتصال مجدد است که می توانید با روشن و خاموش کردن Wi-Fi در منبع و گیرنده انجام دهید.
دستگاه ها را ری استارت کنید
یک روش حل مشکل کار نکردن AirPlay در آیفون، ری استارت است. هر دستگاهی که مشکل AirPlay دارد، با ری استارت احتمال رفع مشکل وجود دارد. آیفون یا آیپد را با رفتن به Settings > General > Shut Down و سپس استفاده از نوار لغزنده «Slide to Power Off» که ظاهر می شود، خاموش کنید (یا به Siri بگویید دستگاه را ری استارت کند). دکمه کناری را فشار دهید و نگه دارید تا دوباره روشن شود. در مک، روی لوگوی اپل کلیک کنید و سپس “Restart” را انتخاب کنید. دستگاه ری استارت می شود.
اگر AirPlay هوشمند شما کار نمیکند، میتوانید آن را نیز ری استارت کنید. از آنجایی که اکثر تلویزیون های هوشمند و ستاپ باکس ها به طور کامل خاموش نمی شوند (به جای اینکه در حالت آماده به کار بمانند)، سادهترین راه برای انجام این کار این است که آن را از برق جدا کنید، ۳۰ ثانیه صبر کنید، سپس وصل کنید و دوباره امتحان کنید.
همچنین می توانید تجهیزات شبکه ای را که ممکن است باعث این مشکل شده باشد، از جمله روترها و توسعه دهنده های بی سیم، ری استارت کنید.
آپدیت ها را نصب کنید
آخرین روش حل مشکل کار نکردن AirPlay در آیفون، نصب آپدیت های در دسترس است. iOS، macOS، tvOS و سایر آپدیت های میانافزار ممکن است مشکلات AirPlay را برطرف کنند. در آیفون، آیپد و مک به تنظیمات (System) > General > Software Update بروید و هر آپدیت در انتظاری را نصب کنید. این موارد را میتوانید در Settings > System > Software Updates در Apple TV پیدا کنید.
تلویزیونهای هوشمند و سایر گیرندهها نیز آپدیت های نرمافزاری را از طریق اینترنت دریافت میکنند. چه تلویزیون Roku، سامسونگ، LG، TCL، Vizio TV چه هر برند دیگری باشد، برای یافتن این گزینه باید به منوی تنظیمات دستگاه نگاه کنید.
روش حل مشکل کار نکردن AirPlay در آیفون به این ترتیب است. در همین زمینه از راهنمای روش اتصال آیفون به Samsung TV غافل نشوید.