چگونه در اندروید از FaceTime استفاده کنیم؟ FaceTime یک سرویس اپل است و بسیار بعید است که کاربران هرگز بتوانند یک تماس FaceTime را در دستگاه غیر اپل یا بدون داشتن حداقل یک دستگاه شروع کنند. ترفندهایی وجود دارد که به کاربران امکان می دهد تماس FaceTime را شروع کنند، اما توسط اپل مسدود می شوند. اما خوشبختانه اپل آن را به گونه ای ساخته است که می توانید از هر دستگاهی، اپل یا غیر اپل، به تماس FaceTime بپیوندید و این شامل دستگاه های اندروید نیز می شود.
FaceTime در اندروید
بیایید ببینیم چگونه در اندروید از FaceTime استفاده کنیم. شما نمی توانید تماس FaceTime را در اندروید شروع کنید، اما اگر یک مرورگر مدرن مانند Chrome for Android روی دستگاهتان نصب کرده اید، می توانید به تماس FaceTime بپیوندید. تنها شرط این است که تماس باید از یک دستگاه اپل با سیستم عامل iOS 15 یا macOS 12.0.1 یا بالاتر آغاز شود.
پیوستن به تماس FaceTime در اندروید
چگونه در اندروید از FaceTime استفاده کنیم؟ برای پیوستن به تماس FaceTime در اندروید، به یک لینک نیاز دارید. این لینک باید توسط شخصی که شما را به تماس دعوت می کند برای شما ارسال شود.
۱- روی لینک FaceTime که به اشتراک گذاشته شده است ضربه بزنید (بهتر است به جای باز کردن آن در یک مرورگر درون برنامه ای مانند مرورگر درون برنامه ای فیس بوک، آن را در مرورگری مانند Chrome for Android باز کنید).
۲- نامی را که می خواهید با آن تماس بگیرید وارد کنید.
۳- به مرورگر اجازه دسترسی به میکروفون و دوربین خود را بدهید.
۴- روی دکمه Join ضربه بزنید.
۵- منتظر بمانید تا به تماس اجازه داده شود.
Chrome for Android به شما امکان می دهد به تماس FaceTime بپیوندید و این امکان وجود دارد که مرورگر Firefox اندروید نیز از آن پشتیبانی کند. مرورگرهای پیچیدهتر، به عنوان مثال دلفین، ممکن است نتواند از تماس پشتیبانی کند. اگر از یک مرورگر خاص دستگاه/سازنده استفاده می کنید هم همینطور. در مرورگرهای گوشی های سامسونگ، برای پیوستن به تماس FaceTime بهترین گزینه Chrome for Android است.
با رفتن به لینک FaceTime، می توانید بررسی کنید که آیا مرورگر از تماس پشتیبانی می کند یا خیر. اگر از تماس پشتیبانی کند، گزینه ای برای وارد کردن نامتان خواهید دید.
چگونه در اندروید از FaceTime استفاده کنیم؟ با انجام مراحل بالا می توانید این کار را انجام دهید.
FaceTime واقعا در سطح رقابت با ابزارهای ویدئو کنفرانس مانند Zoom یا Microsoft Teams نیست. بیشتر با راه حل های تماس ویدیویی شخصی مانند اسکایپ رقابت می کند. در این رقابت FaceTime موفق می شود با وجود اینکه سیستم عامل آن محدود شده است، برتری داشته باشد زیرا کیفیت تماس عالی است.
یک دلیل این که چرا اپل آن را منحصر به فرد نگه میدارد قابلیت قوی سیستم عامل هایش است، اما دلیل دیگر این است که هم FaceTime و هم iMessage رمزگذاری هایی را ارائه می کنند که تعداد کمی از دستگاه های دیگر در سطح سختافزاری ارائه یا اعمال می کنند. ممکن است اجرای FaceTime در اندروید ایده خوبی به نظر برسد، اما اگر دستگاهی نتواند همان سطحی از حریم خصوصی را که کاربران در تماس FaceTime از مک یا آیفون انتظار دارند ارائه دهد، این موضوع ارزش برنامه را پایین می آورد.
اکنون میدانیم چگونه در اندروید از FaceTime استفاده کنیم. برای آموزش های بیشتر FaceTime چگونه دوربین یا میکروفون FaceTime در مک را تغییر دهیم را ببینید.