سیستم عامل اندروید عمر طولانیای دارد و میلیونها کاربر از آن استفاده می کنند. باورهای غلط زیادی درباره این سیستم عامل وجود دارد. اینجا ۵ افسانه درباره اندروید را بررسی می کنیم.
چه چیزی یک اسطوره را اسطوره میکند؟ اسطوره داستان یا باوری است که مدتی طولانی بارها و بارها تکرار میشود تا وقتی مردم تصور کنند درست است. افسانههای بسیاری پس از محبوبیت اندروید به وجود آمدهاند. بیایید ببینیم ۵ افسانه درباره اندروید واقعیت دارند یا خیر.
۱- گوشی های اندروید ارزان هستند
یکی از رایجترین افسانهها درباره اندروید ارزان بودن آن است که اغلب به عنوان توهین به کاربران اندروید، به خصوص از جانب کسانی که از آیفون استفاده میکنند، گفته میشود و هدف زیر سؤال بردن کیفیت گوشی است.
حقیقت این است که برخی از گوشیهای اندروید واقعا ارزان هستند، اما بسیاری از آنها ارزان نیستند. اندروید یک اکوسیستم غول پیکر با دستگاه های بسیار از شرکتهای مختلف است و تنوع قیمت و کیفیت زیادی دارد.
شما نمیتوانید یک جمله کلی را مانند “گوشیهای اندروید ارزان هستند” بیان کنید. اگر یک آیفون و یک دستگاه اندروید را با ویژگیهای مشابه مقایسه کنید، قیمت بسیار نزدیک است. برخی از گوشیهای اندروید ارزان هستند. برخی از آنها بسیار ممتاز و گران هستند. طیف گسترده ای از گزینهها وجود دارد.
۲- اندروید پر از ویروس است
یک افسانه رایج دیگر این است که دستگاههای اندروید پر از ویروس و بدافزارند. اندروید از این لحاظ بسیار شبیه ویندوز است.
ویروسها و بدافزارهای بیشتری برای ویندوز در مقایسه با macOS وجود دارد، زیرا تعداد افراد زیادی از آن استفاده میکنند. به همین ترتیب، ویروسها و بدافزارهای بیشتری به دلیل محبوبیت اندروید آن را هدف میگیرند.
با این حال، درست مانند ویندوز، اگر از اندروید با روشی هوشمند استفاده کنید، جای نگرانی نیست. نصب برنامهها فقط از Google Play Store و توجه به هشدارهای مرورگر هنگام برخورد با یک وبسایت ناامن، از شما محافظت میکند. مجبور نیستید از نرمافزار آنتی ویروس در اندروید استفاده کنید، اگرچه اگر بخواهید میتوانید.
۳- باید برنامهها را ببندید
وقتی اندروید سیستم عاملی جدید بود، برنامههای Task Killers محبوب شدند. این برنامهها همه برنامههای در حال اجرا در پسزمینه را میبندند و مردم فکر میکردند عملکرد و عمر باتری را بهبود میبخشند.
اما اندروید به طور خاص برای مدیریت برنامهها در پس زمینه طراحی شده است. خودکار وظایف پسزمینه را مدیریت میکند و در صورت نیاز به منابع بیشتر، برنامه را میبندد. شما نیازی به مدیریت این موضوع ندارید.
در واقع بستن مداوم اپلیکیشنها شاید تاثیر منفی روی گوشی شما داشته باشد. به جای اینکه برنامه در پسزمینه منتظر بماند، باید دوباره راهاندازی شود. این نیاز به منابع بیشتری نسبت به از سرگیری از حالت توقف دارد.
در همین زمینه، نحوه جلوگیری از بستن برنامهها در ایفون را ببینید.
۴- اندروید از iOS پیچیدهتر است
چهارمین افسانه از ۵ افسانه درباره اندروید، باور رایجی است که استفاده از آیفون آسان است و دستگاههای اندروید برای افرادی است که بیشتر با تکنولوژی آشنایند.
iOS در آیفون مطمئنا به عنوان یک سیستم عامل بسیار ساده شروع شد، اما از آن روزها خیلی گذشته است. iOS بسیاری از قابلیتهایی را که قبلا فقط در اندروید یافت میشد به دست آورده است. این امر باعث شده که iOS بسیار پیچیدهتر از گذشته باشد.
همانطور که گفتیم مقایسه کل اندروید با یک دستگاه واحد یعنی آیفون نیز منصفانه نیست. گوشیهای گلکسی سامسونگ ممکن است پیچیدهتر از آیفونها باشند، اما نمیتوانم بگویم گوگل پیکسلها نیز پیچیدهتر هستند. این روزها همه گوشیهای هوشمند میتوانند کارهای زیادی انجام دهند.
۵- اندروید ظاهر زیبایی ندارد
اجازه دهید مطلب ۵ افسانه درباره اندروید را با یک افسانه مربوط به ظاهر اندروید پایان دهیم. عموما مردم آیفونها را از نظر زیباییشناختی، چه از نظر نرمافزار و چه از نظر سختافزار، بسیار دلپذیر میدانند.
آیفونها از نظر فیزیکی به خوبی طراحی شدهاند، اما iOS از زمان راهاندازی آن در سال ۲۰۰۷ تا حد زیادی ثابت مانده است. اما بسیاری از پوستههای اندروید با روند طراحی فعلی سازگار شدهاند.
من فکر میکنم این افسانه به انتخابهای شخصی سازی مربوط میشود. با گزینههای شخصی سازی که در اختیار دارید، میتوانید اندروید را «زشت» کنید. اما اندروید به خودی خود نازیباتر از آیفون نیست.
با ۵ افسانه درباره اندروید آشنا شدید. بسیاری از این افسانهها مربوط به ابتدای کار اندروید و آیفونند.