دانستن اطلاعات کامپیوتر خود به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا می توانید بازی ها، برنامه ها و برنامه های خاصی را با سیستم عامل جدید اجرا کنید یا خیر! و اگر گیمر هستید دانستن مشخصات سیستم تان می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که نیاز است تنظیمات خود را ارتقا دهید یا خیر. در این مطلب به شما کمک می کنیم که چگونه مشخصات کامپیوتر خود را در ویندوز ۱۱ پیدا کنیم.
در ادامه مطلب با چند مرحله ساده به شما نشان می دهیم که چگونه مشخصات کامپیوتر خود را در ویندوز ۱۱ پیدا کنیم.
برنامه اطلاعات سیستم (System Information App)
سادهترین راه برای مشاهده مشخصات رایانه خود در ویندوز ۱۱ از طریق (System Information App) برنامه اطلاعات سیستم است. برای شروع کار با این ابزار، باید از منوی شروع بازدید کنید. پس از آن، MSInfo را تایپ کنید.
با این کار لیستی ظاهر می شود که باید برنامه اطلاعات سیستم را نشان دهد. روی آن کلیک کنید و سپس تمام موارد ذکر شده روی صفحه را یادداشت کنید. میتوانید مشخصات ویندوز ۱۱، مدل سیستم، پردازنده، نسخه بایوس، رم، حافظه مجازی و موارد دیگر را ببینید.
اطلاعات مفید زیادی در این قسمت می توانید مشاهده کنید. می توانید با کلیک کردن روی بخش منابع سخت افزاری (Hardware Resouces) ، اجزاء یا محیط نرمافزار اطلاعات اضافی تر را مشاهده کنید.
در مورد این کامپیوتر
اگر برنامه اطلاعات سیستم (System Information) کمی بیش از حد برای شما پیچیده است، می توانید از صفحه (Windows 11’s About This PC) یا درباره این رایانه شخصی در ویندوز ۱۱، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات رایانه خود استفاده کنید. این صفحه به راحتی از برنامه تنظیمات ویندوز ۱۱ قابل دسترسی و مشاهده است.
فقط لازم است برنامه تنظیمات(Settings app) را باز کنید، سپس روی (Settings app) در بالا کلیک کنید. از آنجا به پایین و به بخش About بروید. روی About کلیک کنید و باید Device Specifications و Windows Specifications را ببینید. مشخصات دستگاه، پردازنده، رم و شناسه دستگاه شما را فهرست می کند. همچنین اطلاعات بیشتری در مورد پشتیبانی از لمس و قلم و نوع سیستم عاملی که اجرا می کنید خواهید دید. اگر میخواهید اطلاعات را یادداشت کنید، کافیست روی دکمه کپی ضربه بزنید تا آن را در کلیپبورد خود کپی کنید.
اگر همه چیز شکست بخورد…
دلیلی وجود ندارد که ویندوز ۱۱ مشخصات رایانه شما را در صفحه درباره این رایانه شخصی (About this PC page) یا برنامه اطلاعات سیستم به شما نشان ندهد.
اما در صورتی که همه چیز شکست بخورد و نتوانید از آن دو راه به اطلاعات مورد نیاز خود دست پیدا کنید، می توانید از یک ابزار شخص ثالث مانند Piriform Speccy استفاده کنید. توصیه می کنیم از این ابزارها خودداری کنید، زیرا معمولاً با تبلیغات همراه هستند و بهترین راه برای یافتن مشخصات، استفاده از خود ویندوز است.
به عنوان یک جایگزین، می توانید برای مشاهده مشخصات سیستم خود، Task Manager را نیز بررسی کنید. کافی است روی Control + Alt + Delete روی صفحه کلید خود ضربه بزنید و سپس گزینه Task Manager را انتخاب کنید. در Task Manager می توانید به قسمت Performance نگاه کنید تا نام CPU خود را ببینید. اگر روی Memory کلیک کنید، مقدار RAM و سرعتی که در آن اجرا می شود را خواهید دید. در همین حال، در زیر دیسک، می توانید نوع دیسک و وضعیت دیسک های خود را مشاهده کنید.
اگر ابزارهای شخص ثالث نیز نتوانستند کار شما را راه بیاندزند و دو راه قبلی نیز به کارتان نیامده، پس ممکن است بخواهید مشخصات فیزیکی رایانه شخصی خودتان را بدانید. برای دانستن مشخصات فیزیکی ، جعبه رایانه ای که میخرید معمولاً دارای یک برچسب در کناره یا کارتی در داخل جعبه است که توضیح می دهد مشخصات سیستم شما چیست.