سامسونگ تاکنون اندروید ۱۲ را برای گوشی های متعددی منتشر کرده و اکنون مشخص شد سری بعدی گلکسی اس ۲۰ هستند.
رابط کاربری One UI 4.0 مبتنی بر اندروید ۱۲ سامسونگ برای اولین بار در ۱۵ نوامبر معرفی شد و به آرامی در دستگاه های آنها منتشر شد. اینها شامل آخرین پرچمداران آنها مانند سری گلکسی اس ۲۱، گلکسی زد فولد ۳ و گلکسی زد فلیپ ۳ می شود، در حالی که نسل های قدیمی هنوز در مرحله بتا هستند. با این حال، این ممکن است برای مدت طولانی نباشد.
با توجه به انجمن کره ای سامسونگ برای برنامه One UI Beta، وقتی از مدیر عملیات بتا برای دستگاه های سری گلکسی اس ۲۰ سؤال شد، مدیر عملیات بتا اظهار داشت که در حال آماده شدن برای انتشار نسخه رسمی هستند و بنابراین هیچ برنامه ای برای نسخه های بتا اضافی ندارند. در حال حاضر (از طریق).
این تایید به عنوان یک خبر خوب برای دارندگان سری گلکسی اس ۲۰ سامسونگ است. به نظر می رسد که این شرکت برنامه ریزی شده است تا در ماه ژانویه به روزرسانی One UI 4.0 را در اختیار مشتریان خود قرار دهد. با این حال، مدیر عملیات بتا سامسونگ در صورت درخواست یکی از اعضای انجمن از ارائه برنامه دقیق خودداری کرد.
طبق گزارشهای قبلی، سامسونگ One UI 4 را برای گلکسی اس ۲۰، گلکسی اس ۲۰ پلاس، گلکسی اس ۲۰ اولترا و گلکسی اس ۲۰ FE در ژانویه سال ۲۰۲۲ منتشر خواهد کرد. سری Galaxy Note20، Galaxy Z Flip، Galaxy Z Flip 5G، Galaxy Fold و Galaxy Z Fold2. در فوریه سال آینده، این بهروزرسانی برای سری گلکسی S10، گلکسی A52 5G و Galaxy Tab S7/Tab S7+ منتشر خواهد شد.
اما به دلیل مشکلات اخیر در One UI 4.0 در دستگاه های S21، به شما توصیه می کنیم که چند روز منتظر آپدیت جدید باشید و ببینید اوضاع چگونه پیش می رود. و برای این منظور می توانید به ما اعتماد کنید تا آخرین پیشرفت های قابل توجه را برای شما به ارمغان بیاوریم.