در این مقاله به بررسی بازی Surviving the Aftermath خواهیم پرداخت. بازی شبیه ساز بقا در دنیایی آخرالزمانی که به تازگی عرضه شده است.
پیش فرض فرض در اینجا ساده و کلیشه ای است. غرور نوع بشر پایان جهان را به همراه داشته است و آنچه باقی مانده است، مقابله با انبوهی از فجایع آخرالزمانی است که شامل ریزش های هسته ای، آتشی که از آسمان می بارد، بیماری، طوفان های مرگبار زمستانی، راهزنان و بازماندگان درگیر با یکدیگر، می شود. در این آشفتگی، این وظیفه شماست که یک کلنی کوچک از بازماندگان ایجاد کنید و مطمئن شوید که نه تنها زنده میمانید، بلکه در نهایت، با مدیریت صحیح، رشد، گسترش و شاید، پیشرفت کنید.
Surviving the Aftermath تکههای کوچکی از داستان را برای دنیای خود منتشر میکند، اما به هیچ وجه چیزی نیست که بازی روی آن تمرکز دارد. در اینجا داستان چندانی وجود ندارد و هنگامی که مقدمه بازی از بین رفت، تجربه گیم پلی بازی را فرا می گیرد. شما گهگاه ماموریتهایی دریافت میکنید و از شما خواسته میشود که انتخاب کنید، اما همه آنها به هسته مکانیکی بازی نفوذ میکنند و برای آن ساخته شده اند. بازی می داند که در چه چیزی خوب است و هوشمندانه تصمیم می گیرد بیشتر توجه خود را به این نقاط قوت اختصاص دهد تا اینکه دچار پراکندگی ایده شود.
در میان این نقاط قوت، حلقه اصلی گیم پلی است که به طرز مضحکی اعتیاد آور است، همانطور که در هر شبیه ساز ساختمان و مدیریت این بخش باید باشد. بازی به کندی شروع میشود و شما را در نقشهای که بهطور رویهای تولید میشود با تعداد انگشت شماری از بازماندگان و گزینههای محدود برای ساخت و ارتقای چیزها که به مرور در آن قرار داده می شوند. در حدود یک ساعت اول، شما عمدتاً ساختارهای ابتدایی را برای حمایت از نیازهای اساسی ساکنان خود مانند مسکن و غذا می سازید، در حالی که منابع برای ساختن آن سازه ها را نیز جمع آوری می کنید. هنگامی که دروازه ای برای مستعمره خود ساختید، آن موقع است که بازی واقعاً شروع می شود، زیرا در آن نقطه، نه تنها می توانید بازماندگان بیشتری را برای گسترش محل اقامت خود جذب کنید، بلکه می توانید متخصصان خود را نیز برای جمع آوری منابع و جستجوی بیشتر به جهان بفرستید.
این حلقه ای است که خود را به شیوه ای بسیار ساده اما به همان اندازه موثر تغذیه می کند. شما دائماً کارهای داخلی مستعمره خود را به صورت خرد مدیریت می کنید و مطمئن می شوید که افراد در حال کار روی چیزهایی هستند که در آینده نزدیک به آنها نیاز دارید، اما در عین حال، همیشه به سمت بلندمدتی برنامه ریزی می کنید.
بازی از لحاظ بصری نیز در کیفیت خوبی قرار دارد. هرچند این کیفیت در میان بهترین بازی های شبیه ساز از لحاظ بصری حرف زیادی برای گفتن ندارد و زوم کردن روی ساختمان ها و جزئیاتشان لذت بخش نیست اما با این حال کیفیت مناسبی دارد و از طرفی مشکل فنی خاصی نظیر باگ و افت فریم در آن مشاهده نمی شود.