یکی از مواردی که همیشه برای افراد رنج آور بوده، داغ شدن گوشی هوشمند است و ما در این مطلب قصد داریم روش هایی کاربردی به شما ارائه دهیم. تولیدکنندگان گوشی هوشمند دمای مناسب کار با تلفن هوشمند را ۰ تا ۳۵ درجه میدانند، بنابراین بالا رفتن دما بیش از این عدد خطرناک است. در گوگل پلی می توانید ابزارهایی را پیدا کنید که دما گوشی شما را اندازه می گیرند. همچنین مانع از قرار گرفتن گوشی هوشمند در دمای بالا شوید زیرا منجر به آسیب رسیدن دستگاه می شود.
به هر حال در ادامه می خواهیم چند روش را برای جلوگیری از داغ شدن گوشی هوشمند برای شما مطرح کنیم:
۱- قرار دادن گوشی روی سطح سخت
همانطور که میدانید اگر گوشی شما در هنگام شارژ روی جسم نرم و غیرسختی قرار گیرد، دما آن به شدت افزایش پیدا می کند. پس چه بهتر است هنگام شارژ آن را روی سطح سختی مانند میز قرار دهید. پس توجه داشته باشید تا هنگام شارژ گوشی را روی سطح سخت و مستقیمی قرار دهید تا داغ نشود.
۲- جدا کردن دستگاه از برق
اگر با رعایت مرحله قبل، همچنان گوشی داغ است، توصیه می شود که آن را از برق کشیده و خاموش کنید، سپس گوشی را در یک فضای خنک به دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید. توجه داشته باشید که به هیچ وجه، گوشی داغ شده را در یک محیط بسیار خنک مانند یخچال قرار ندهید زیرا تغییر سریع دما می تواند آسیب جدی به گوشی وارد کند. نکته آخر، اگر گوشی دائماً گرم می شود، بهتر است که به هنگام شارژ، کاور آن را جدا کنید.
۳- شارژر را تعویض کنید
مشکل هنوز برقرار است؟ در این مرحله پیشنهاد می کنیم که شارژر گوشی خود را عوض کرده و از یک شارژر دیگر استفاده کنید. گاهی اوقات داغ شدن گوشی بخاطر آسیب دیدن شارژر است، پس قبل از هر چیز، شارژر و کابل آن را کامل بررسی کنید و ببینید که آیا بخشی از شارژر بریدگی، پاره گی یا سوختگی دارد؟ یا خیر.
چنان چه شارژر سالم بود، سازگاری شارژر با گوشی را چک کنید. توصیه می شود که حتماً از شارژرهای اصل استفاده شود. چنان چه گوشی شما از دست گوشی های جدید ساخت سامسونگ و اپل است که بدون شارژر عرضه می شوند، باید به سراغ خرید شارژرهای اصل برند این دو شرکت یا شارژر برند Anker بروید. در غیر این صورت، این شارژرها می توانند باعث داغ شدن گوشی و آسیب های دیگر شوند.
۴- گوشی را خاموش کنید
به هیچ عنوان آن را شارژ نکنید و یا مورد استفاده مجدد قرار ندهید. اگر دارای گارانتی است با نمایندگی برای تعویض آن تماس بگیرد (البته نه با این گوشی در حال انفجار)
بعد از خارج کردن بمب لیتیومی (باتری سابق) از گوشی، آن را به یک مرکز بازیافت مجاز تحویل دهید! باد کردن گوشی اتفاقی نادر است (نه در ایران) ولی گاهی پیش خواهد آمد، البته همیشه داغ شدن گوشی مربوط به باتری نیست، اما درصورت بروز این وضعیت و باد کردن و داغ شدن صفحه قسمت باتری، شک نکنید که اشکال کار از باتری است.
۵- از گوشی در حال شارژ استفاده نکنید
یکی از اشتباهاتی که موجب داغ شدن گوشی می شود، استفاده دستگاه هنگام شارژ است. در واقع افراد همزمان با شارژ شدن تلفن هوشمند، آن را مورد استفاده قرار می دهند و این امر داغی گوشی را به دنبال دارد که می تواند لطمه سختی به باتری وارد کند. از نظر کارشناسان نباید هنگام شارژ تلفن هوشمند را به کار گرفت.
بنابراین سعی کنید هنگام شارژ گوشی از کار با آن خودداری کنید زیرا این امر به دلیل فشار وارد شدن به باتری موجب می شود تا صدمه سختی به آن وارد گردد.