در بخش اول مقاله عجایب هفتگانه جدید دنیا، به بررسی این لیست و دلایلی که منجر شد به روز رسانی شود، پرداختیم. اکنون در ادامه و بخش دوم این مقاله به معرفی آثار باقی مانده از این لیست می پردازیم. با ما همراه باشید.
ماچو پیچو
کاربرد این مکان اسرار آمیز که امروز یکی از اعضا عجایب هفتگانه جدید دنیا است، به طور دقیق مشخص نیست. ماچو پیچو در نزدیکی کوزکو، در پرو قرار دارد و در سال ۱۹۱۱ توسط هیرام بینگهام کشف شد.
وی معتقد بود که این مکان، قلعه مخفی اینکاها بوده است که در طی شورش قرن ۱۶ علیه رژیم اسپانیا مورد استفاده قرار گرفت. اگرچه بعداً این ادعا رد شد، اما هدف از ساخت ماچو پیچو همچنان محققان را سردرگم ساخته است.
برخی این مکان را به یک مکان زیارتی نسبت می دهند، در حالی که برخی دیگر معتقدند که مکانی برای زندگی شاهان و سران اینکاها بوده است.
آن چه که واضح است این است که ماچو پیچو یکی از معدود خرابه های به جا مانده مربوط به پیش از تشکیل کلمبیا است که تقریبا سالم مانده است. این مکان در بالای کوه های آند قرار دارد که باعث انزوای نسبی آن شده است. با وجود این انزوای نسبی این مکان مرموز از زمین های کشاورزی، میدان ها، مناطق مسکونی و معابد برخوردار است.
مجسمه مسیح نجات دهنده
بی شک اولین تصویری که بعد از شنیدن اسم ریو در ذهنمان نقش می بندد تصویر مجسمه عظیم حضرت مسیح است. تندیس عظیم مسیح در بالای کوه کورکووادو در ریودوژانیرو سر بر افراشته و تبدیل به نماد این شهر و کشور برزیل شده است.
ساخت و ساز آن پس از جنگ جهانی اول، در سال ۱۹۲۶ آغاز شد و پنج سال بعد به پایان رسید. این مجسمه غول آسا، ۳۰ متر طول (بدون احتساب پایه آن که حدود ۸ متر ارتفاع دارد) دارد و بازوهای کشیده و عرض دستانش نیز به ۲۸ متر می رسد. این تندیس بزرگترین مجسمه در سبک آرت دکو در جهان است. از بتن مسلح ساخته شده و تقریباً با شش میلیون کاشی پوشانده شده است.
کولوسئوم
کولوسئوم در رم باستان و به دستور امپراتور وسپاسیان و در قرن اول ساخته شد. این بنا یکی از بهترین نمونه هایی است که می تواند قدرت مهندسی دوران باستان را به رخ بکشد.
این عضو از عجایب هفتگانه جدید دارای آمفی تئاتری در ابعاد ۱۸۹ در ۱۵۶ متر است و گنجایش ۵۰،۰۰۰ تماشاگر را داشت. می توان گفت این بنا اولین استادیوم جهان است.
رویدادهای مختلفی در این مکان برگزار می شد ولی بدون شک مهم ترین آن ها جنگ گلادیاتور بود. اگر چه جنگیدن مردان عمدتا مسیحی و یا برده و اسیر با حیوانات وحشی مانند شیر، نیز در آن دیده می شد. اما عجیب ترین رویداد زمانی اتفاق می افتاد که آب برای درگیری ها و ورزش های آبی به کولوسئوم پمپ می شد و کاربری آن به کلی تغییر می کرد!
تاج محل
این مجموعه مقبره که در هند و شهر آگرا قرار دارد، به عنوان یکی از شاخص ترین بناهای تاریخی جهان شناخته می شود و شاید بهترین نمونه از معماری مغول باشد. این بنا برای احترام به ممتار ماهال همسر شاه جهان که در سال ۱۶۳۱ در هنگام تولد چهاردهمین فرزند خود درگذشت، ساخته شد.
نیاز به ۲۲ سال و ۲۰۰۰۰ کارگر بود تا ساخت این مجموعه تکمیل شود. تاج محل علاوه بر مقبره شامل یک باغ بزرگ و استخر نیز هست. مقبره از سنگ مرمر سفید ساخته شده است که دارای سنگ های نیمه قیمتی در نقش های هندسی و گل است. گنبد مرکزی باشکوه آن توسط چهار گنبد کوچکتر احاطه شده است.