کامپیوتر های ویندوز ۷ و xp بروز نشده در خطره حمله های سایبری و نقض در داده هستند. میلیون ها نفر از مردم هنوز در حال استفاده از ویندوز های ۷ و XP هم بر روی کامپیوتر های خانه و خصوصی و هم در دفترها هستند،که باعث جلب توجه هکرهای تازه کار نیز میشود.
گزارشی جدید از Lansweeper اعلام میکند:با انالیز کردن بیش از ۵۰ میلیون دستگاه هایی که با ویندوز کار میکنند حدود %۵ دارای ویندوز ۷(تقریبا ۲.۵میلیون)و %۳ ویندوز XP (حدود ۱.۵میلیون) می باشند.
مایکروسافت از آپریل سال ۲۰۱۴ از پشتیبانی از XP ،و در ژانریه ۲۰۲۰ از پشتیبانی ویندوز ۷ دست کشید. به این معنی که ازتاریخ های ذکر شده هرگونه خطر احتمالی برای ویندوز های ۷ و XP بدون راه حل باقی خواهد ماند. داشتن یک سیستم با خطرات احتمالی ذکر شده در دنیای امروز میتواند به نتایج نامطلوبی برسد.
البته مایکروسافت یک قیمت از قبل مشخص شده اعلام کرده است که برای کمپانی های خاص این خطرات احتمالی را رفع کند.
کارگران از راه دور کامپیوتر های ویندوز ۷ و xp را مدیریت می کردند
همه چیز از دوران پندمیک بدتر شد،گزارشات Lansweeperهمچنین به کارگرانی که در طول پندمیک از خانه مشغول به کار هستند،برخی افراد از دانش کمی نسبت به امنیت سایبری برخوردارند،و دور بودن از یک فضای امن شبکه شرکت های خود،همانند بخش های فناوری،میتواند مشکل را بزرگتر کند.
به عنوان یک اکو سیستم،ویندوز امروزه بیشتر از بیلیون ها دستگاه را تحت پوشش دارد. ویندوز ۱۰،اخرین سیستم ارائه شده توسط کمپانی مایکروسافت،به تنهایی یک بیلیون از دستگاه هارا پوشش میدهد.ناگفته نماند که از ۵۰میلیون دستگاه ذکر شده حدود %۵(۲.۵میلیون) هنوز از ویندوز ۸ استفاده می کنند.
توصیه ما برای کاربران، آپدیت کردن دستگاه خود به اخرین نسخه ویندوز،Mac,linux OS،همچنین یک آنتی-ویروس مدرن برای حفاظت از دستگاهای کاربران است.
کامپیوتر های ویندوز ۷ و xp به دلیل اینکه به صورت مستقیم و توسط تیم مایکروسافت پشتیبانی نمی شوند احتمال هک و نفوز به آن ها بیشتر است.
طبق گفته رول دکنوت مدیر ارشد بازاریابی Lansweeper:
دانستن این که هنوز برخی افراد وابسته به سیستم هایی به قدمت بیشتر از ده سال هستند ادم را شوکه میکند.تعداد زیادی از این سیستم های بروز نشده سیستم های سازمانی هستند،که در صورت حمله سایبری چیزی بیشتر از اطلاعات شخصی یک کارمند در خطر است.