مایکروسافت برخی از داده های شما را جمع آوری می کند تا خدمات مرتبط تری را در اختیار شما قرار دهد و تجربه شما را ارتقا دهد. اگرچه این فرآیند جمع آوری داده ها نمی تواند متوقف شود، مایکروسافت ویژگی هایی را در سیستم عامل ویندوز ۱۱/۱۰ ارائه داده است که کاربران می توانند تنظیمات حریم خصوصی خود را سخت کنند. در این پست، ما به کنترل حریم خصوصی و تنظیمات موجود و نحوه پیکربندی و اصلاح تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰ پیش فرض و تنظیم و تنظیم و تنظیم و پیکربندی حساب مایکروسافت، مکان، دوربین، پیام رسانی، لبه، کورتانا و غیره خواهیم پرداخت. به منظور محافظت از حریم خصوصی شما.
تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰
قبل از شروع بحث خود در مورد چگونگی تغییر تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰ برای محافظت از حریم خصوصی شما، می خواهیم یک نمای کلی از پانل تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰ ارائه دهیم.
پنل تنظیمات حریم خصوصی: ویندوز ۱۱ در مقابل ویندوز ۱۰
در ویندوز ۱۰، پانل حریم خصوصی به دو بخش تقسیم می شود، یعنی مجوزهای ویندوز و مجوزهای برنامه. در حالی که، در ویندوز ۱۱، مایکروسافت پنل حریم خصوصی و پانل امنیتی را در یکی ترکیب کرده و آن را به نام حریم خصوصی و امنیت نامگذاری کرده است. به همین دلیل ، ویندوز ۱۱ UI سه بخش را در زیر پانل حفظ حریم خصوصی و امنیتی نمایش می دهد. امنیت، مجوزهای ویندوز و مجوزهای برنامه.
ویندوز ۱۱
برای باز کردن تنظیمات حریم خصوصی در ویندوز ۱۱، ابتدا برنامه تنظیمات را راه اندازی کرده و سپس روی حریم خصوصی و امنیت در سمت چپ کلیک کنید.
در پانل تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰، می توانید مجوزهای ویندوز و همچنین مجوزهای برنامه را تنظیم کنید. به طور پیش فرض، برگه تنظیمات عمومی تحت مجوزهای ویندوز باز می شود. جدا از کلی، می توانید مجوزهای ویندوز را برای گفتار، جوهر کردن و تایپ شخصی سازی، تشخیص و بازخورد و تاریخچه فعالیت تنظیم کنید.
تحت مجوزهای برنامه، می توانید مجوزهای برنامه های مختلف ویندوز مانند مکان، دوربین، میکروفون، فعال سازی صدا، مخاطبین، تماس های تلفنی و غیره را تنظیم کنید.
ویندوز ۱۰
برای دسترسی به این تنظیمات حریم خصوصی، ‘تنظیمات حریم خصوصی’ را در قسمت Windows ‘جستجو’ تایپ کنید. اکنون روی ‘باز’ کلیک کرده و تنظیمات را باز کنید.
هنگامی که تنظیمات حریم خصوصی را باز می کنید، پانل تنظیمات حریم خصوصی زیر را مشاهده خواهید کرد.
۱] تنظیمات عمومی
تنظیمات عمومی به شما امکان می دهد تنظیمات حریم خصوصی را تنظیم کرده و تصمیم بگیرید که آیا می خواهید:
- اجازه دهید برنامه ها از شناسه های تبلیغاتی استفاده کنند تا بر اساس فعالیت برنامه خود، تبلیغات را برای شما جالب تر کنند.
- به وب سایت ها اجازه دهید با دسترسی به لیست زبان خود، محتوای محلی را ارائه دهند
- اجازه دهید برنامه Windows Track راه اندازی شود تا شروع و جستجو را بهبود بخشد
- محتوای پیشنهادی خود را در برنامه تنظیمات نشان دهید
اجازه دهید برنامه ها از شناسه تبلیغات من برای تجربیات در برنامه ها استفاده کنند
هنگامی که ویندوز ۱۱ یا ویندوز ۱۰ را نصب می کنید و با استفاده از یک حساب مایکروسافت وارد سیستم می شوید، یک شناسه تبلیغاتی به طور خودکار به رایانه شخصی شما اختصاص می یابد که برای پیگیری ترجیحات محصول و سایر اطلاعات مربوطه استفاده می شود. برنامه ها می توانند دسترسی به این شناسه را درخواست کنند و سپس می توانند توسط توسعه دهندگان برنامه و شبکه های تبلیغاتی استفاده شوند تا با درک اینکه چه برنامه هایی استفاده می کنید و نحوه استفاده از آنها را تبلیغ می کنید ، تبلیغات مرتبط تری را برای شما فراهم کنند. این به همان روشی است که YouTube فیلم ها را بر اساس تاریخچه و اشتراک های شما پیشنهاد می کند.
خاموش کردن این کار احتمالاً کارهای زیادی انجام نخواهد داد. شناسه تبلیغاتی شما خاموش خواهد شد و تبلیغات عمومی به شما نشان داده می شود.
به وب سایت ها اجازه دهید با دسترسی به لیست زبان من، محتوای محلی را ارائه دهند
مایکروسافت از این گزینه برای دسترسی به لیست زبان خود استفاده می کند تا بتوانید توسط وب سایت ها از آن استفاده کنید تا محتوایی را تهیه کنید که بصورت محلی به مکان و زبان شما می پردازند. برای جلوگیری از استفاده مایکروسافت از اطلاعات خود می توانید این ضامن را خاموش کنید.
علاوه بر این، می توانید زبانهایی را که می خواهید در تنظیمات منطقه و زبان تحت تنظیمات زمان و زبان منطقه و زبانهای زبانی مشاهده و اضافه کنید(برای ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ اعمال می شود).
تبدیل این تنظیمات، امنیت آنلاین شما را به خطر نمی اندازد، اما می توانید گزینه ها را با توجه به نگرانی های مربوط به حریم خصوصی خود انتخاب کنید. به طور پیش فرض، فقط دو مورد از این تنظیمات روشن است. بقیه تنظیماتی که می توانید مطابق نیاز خود تغییر دهید.
۲] سخنرانی
در این بخش به شما امکان می دهد تنظیمات را با دستیار مجازی دیجیتال Cortana خود تنظیم کنید. شما می توانید از صدای خود برای دیکته استفاده کنید و با Cortana و برنامه های دیگری که از تشخیص گفتار مبتنی بر ابر مایکروسافت استفاده می کنند، صحبت کنید. حتی پس از خاموش کردن آن ، هنوز هم می توانید از برنامه تشخیص گفتار ویندوز و سایر خدمات گفتاری استفاده کنید.
بیایید ببینیم چگونه می توان تشخیص گفتار آنلاین را در ویندوز ۱۱/۱۰ خاموش کرد.
ویندوز ۱۱
کاربران ویندوز ۱۱ باید مراحل ذکر شده در زیر را دنبال کنند:
- برنامه تنظیمات را با فشار دادن کلیدهای Win + I راه اندازی کنید.
- حریم خصوصی و امنیت را از سمت چپ انتخاب کنید.
- اکنون ، روی برگه گفتار در زیر بخش مجوزهای ویندوز در سمت راست کلیک کنید.
- دکمه را در زیر بخش تشخیص گفتار آنلاین خاموش کنید.
ویندوز ۱۰
اگر کاربر ویندوز ۱۰ هستید ، به ‘تنظیمات گفتار حریم خصوصی’ بروید. اکنون ، دکمه سمت راست را در زیر بخش تشخیص گفتار آنلاین خاموش کنید.
۳] جوهر و تایپ شخصی سازی
در این بخش به شما امکان می دهد تنظیمات را با دستیار مجازی دیجیتال Cortana خود تنظیم کنید. می توانید آن را خاموش کنید، با کلیک بر روی توقف با شناختن من و کورتانا جمع آوری اطلاعات شما مانند مخاطبین و رویدادهای تقویم را متوقف می کند.
به عنوان بخشی از ویژگی جوهر و تایپ، ویندوز کلمات منحصر به فردی مانند نام هایی را که می نویسید جمع می کند و آنها را در یک فرهنگ لغت شخصی ذخیره می کند که به صورت محلی در دستگاه شما ذخیره می شود. این فرهنگ لغت به شما کمک می کند تا با دقت بیشتری تایپ و جوهر را تایپ کنید.
ویندوز ۱۱
شما می توانید طبق نیاز خود این ویژگی را روشن یا خاموش کنید. به ‘تنظیمات حریم خصوصی و امنیت’ بروید و روی برگه Inking & Typing Personalization در سمت راست کلیک کنید. اکنون دکمه را مطابق نیاز خود روشن یا خاموش کنید. یک برگه فرهنگ لغت شخصی نیز در آنجا موجود است. اگر می خواهید فرهنگ لغت شخصی خود را در ویندوز ۱۱ ویرایش کنید، روی آن کلیک کنید.
ویندوز ۱۰
در ویندوز ۱۰، به ‘تنظیمات حریم خصوصی’ بروید و از سمت چپ جوهر و شخصی سازی را انتخاب کنید. اکنون، دکمه مربوطه را در سمت راست تغییر دهید تا این ویژگی را طبق نیاز خود روشن یا خاموش کنید.
با کلیک بر روی پیوند ‘مشاهده فرهنگ لغت کاربر’ می توانید به فرهنگ لغت کاربر دسترسی پیدا کرده و مشاهده کنید.
می توانید با کلیک بر روی Bing و مدیریت اطلاعات شخصی برای همه دستگاه های خود، اطلاعات را برای همه دستگاه های خود مدیریت کنید. این کار شما را به صفحه بینگ سوق می دهد که می توانید تنظیمات حریم خصوصی Bing مانند اطلاعات شخصی، تاریخچه مرور ذخیره شده، علایق، مکان ها و تنظیمات خود را با Cortana مدیریت کنید.
۴] تشخیص و بازخورد
این همان چیزی است که مایکروسافت دوست دارد- بازخورد شما! بخش تشخیصی و بازخورد به شما امکان می دهد تصمیم بگیرید که چند بار و چه مقدار داده می خواهید به مایکروسافت ارسال کنید. علاوه بر این ، بخش تشخیصی و بازخورد در ویندوز ۱۱/۱۰ همچنین شامل تنظیمات مربوط به بهبود جوهر و تایپ، گرفتن تجربه مناسب، مشاهده و حذف داده های تشخیصی، فرکانس بازخورد و عیب یابی توصیه شده است. این یکی از مهمترین تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰ است ، زیرا تمام داده های ممکن کاربر را جمع آوری می کند.
ویندوز ۱۱
در ویندوز ۱۱، شما نمی توانید مایکروسافت را از جمع آوری داده های تشخیصی مورد نیاز متوقف کنید زیرا گزینه ای برای خاموش کردن این ویژگی وجود ندارد. مایکروسافت داده های تشخیصی لازم را برای به روز نگه داشتن دستگاه شما جمع می کند و بهترین تجربه کاربر را در اختیار شما قرار می دهد.
مایکروسافت همچنین داده های تشخیصی اضافی کاربران را جمع آوری می کند که شامل داده های مرور کاربران، نحوه استفاده او از برنامه های ویندوز و غیره در ویندوز ۱۱ است، این یک تنظیم اختیاری است. این بدان معناست که اگر بیشتر نگران حریم خصوصی خود هستید، می توانید این ویژگی را خاموش کنید. برای این کار، به ‘تنظیمات حریم خصوصی و امنیت تشخیص و بازخورد’ بروید و دکمه را در کنار داده های تشخیصی اختیاری ارسال کنید.
در همان صفحه در تنظیمات ویندوز ۱۱، برخی از تنظیمات اضافی نیز موجود است. شما می توانید این تنظیمات را تغییر دهید تا حریم خصوصی خود را سخت تر کند.
ویندوز ۱۰
در ویندوز ۱۰، بخش داده های تشخیصی دارای دو تنظیمات، یعنی اساسی و کامل است. هنگامی که BASIC را انتخاب می کنید، تصمیم می گیرید فقط اطلاعات مربوط به دستگاه خود، تنظیمات و قابلیت های آن را ارسال کنید و اینکه آیا دستگاه شما به درستی انجام می شود یا خیر. هنگامی که Full را انتخاب می کنید، تصمیم می گیرید داده های تشخیصی اساسی و همچنین اطلاعات مربوط به وب سایت هایی را که مرور می کنید، نحوه استفاده از برنامه ها و ویژگی ها و گزارش های پیشرفته خطای ارسال کنید.
اگر در برنامه تنظیمات ویندوز ۱۰ در همان صفحه حرکت کنید، تنظیمات اضافی را پیدا خواهید کرد (در بالا توضیح داده شده است). شما می توانید طبق نیاز خود این تنظیمات را تغییر دهید.
در صورت تمایل می توانید بازخورد را در ویندوز ۱۰ نیز غیرفعال کنید.
۵] تاریخچه فعالیت
همانطور که از نام آن پیداست، این یکی از تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰ است که می توانید فعالیت دستگاه خود را ذخیره کنید. تاریخچه ذخیره شده به شما کمک می کند تا به آنچه در دستگاه خود انجام می دادید برگردید. این شامل تاریخچه فعالیت شما، اطلاعات مربوط به وب سایت هایی است که شما در آن مرور می کنید و نحوه استفاده از برنامه ها و خدمات.
ویندوز ۱۱
ویندوز ۱۱ سابقه فعالیت شما را در دستگاه شما ذخیره می کند. این ویژگی به طور پیش فرض فعال است. اما اگر می خواهید، می توانید این تنظیمات را خاموش کنید. علاوه بر این، شما همچنین می توانید تاریخچه فعالیت خود را در دستگاه خود پاک کنید. برای تغییر این تنظیمات ، به ‘تنظیمات تاریخچه حفظ حریم خصوصی و تاریخ’ بروید.
ویندوز ۱۰
برای تغییر تنظیمات تاریخچه فعالیت در ویندوز ۱۰، به ‘تنظیمات تاریخچه فعالیت حریم خصوصی’ بروید. اکنون، گزینه های موجود در سمت راست را طبق نیاز خود تغییر دهید.
همچنین می توانید این تاریخچه فعالیت را به مایکروسافت ارسال کنید. اگر چندین حساب مایکروسافت در همان دستگاه در ویندوز ۱۰ دارید، می توانید تاریخچه فعالیت را برای حساب های خاص ذخیره یا ذخیره نکنید. می توانید با کلیک روی برگه ‘پاک’ در همان تنظیمات، تاریخچه حساب انتخابی مایکروسافت را پاک کنید.
مجوزهای برنامه تحت تنظیمات حریم خصوصی
تحت بخش ‘مجوزهای برنامه’ در تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰، می توانید مجوزهای برنامه های مختلف داخلی را در رایانه های ویندوز ۱۱/۱۰ تنظیم کنید. می توانید تنظیمات حریم خصوصی را برای برنامه های زیر تغییر دهید:
- محل
- دوربین
- میکروفن
- فعال سازی صدا
- اعلان ها
- اطلاعات حساب
- مخاطب
- تقویم
- تماس تلفنی
- تاریخ تماس بگیرید
- ایمیل
- وظایف
- پیام رسانی
- رادیو
- سایر دستگاه ها
- برنامه های پس زمینه
- تشخیص برنامه
- بارگیری خودکار فایل
- اسناد
- عکس
- فیلم
- سیستم های پرونده
بگذارید برخی از تنظیمات این برنامه ها و نحوه تنظیم مجوز برای این برنامه ها را مشاهده کنیم.
۱] مکان
اگر می بینید که مکان شما در حال حاضر در حال استفاده است، ممکن است بخواهید محل دستگاه خود را خاموش کنید زیرا نگه داشتن آن ممکن است به برنامه های شما امکان دسترسی به مکان شما را بدهد. همچنین ، اگر گزینه روشن است ، رایانه شخصی شما تاریخچه مکان شما را ذخیره می کند، اما می توانید تاریخچه را فقط با کلیک روی Clear پاک کنید.
مکان شما به برنامه ها و وب سایت ها کمک می کند تا خدمات مرتبط تری را به شما ارائه دهند. علاوه بر این، این ویژگی به شما کمک می کند تا در صورت سرقت دستگاه، دستگاه خود را ردیابی کنید، مشروط بر اینکه آن را در تنظیمات خاموش نکرده باشید.
کاربرانی که نگرانی از حریم خصوصی دارند می توانند مکان را در تنظیمات ویندوز ۱۱/۱۰ خاموش کنند. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه این کار را در رایانه های ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ انجام دهید.
ویندوز ۱۱
ویندوز ۱۰
در این تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۰، می توانید به ویندوز اجازه دهید تا به قابلیت های دستگاه شما دسترسی پیدا کند تا مکان و همچنین داده های مکان خود را تعیین کند. با این اطلاعات، مایکروسافت می تواند خدمات موقعیت مکانی را بهبود بخشد. می توانید مکان پیش فرض خود را تنظیم کنید. اگر گزینه روشن است، رایانه شخصی شما تاریخچه مکان شما را ذخیره می کند. با این حال، شما می توانید تاریخ را فقط با کلیک روی ‘پاک’ پاک کنید.
در این تنظیم، همچنین می توانید انتخاب کنید که آیا برنامه ها می توانند به مکان شما دسترسی پیدا کنند. لیستی از برنامه های ویندوز وجود دارد که می توانید اجازه دهید که آیا اینها می توانند به مکان دقیق شما دسترسی پیدا کنند. اگر برنامه هایی مانند Viewer 3D، اتصال دهنده برنامه، آب و هوا، Cortana Camera و Windows می توانند به مکان شما دسترسی داشته باشند، به پایین بروید.
۲] دوربین
در این بخش می توانید به برنامه های مایکروسافت و بیشتر برنامه های دسک تاپ دسترسی پیدا کنید تا به دوربین دسترسی پیدا کنند. همچنین می توانید مجوز دسترسی به دوربین را برای برنامه های انفرادی تنظیم کنید.
ویندوز ۱۱
می توانید از برنامه ها و افراد دیگر از استفاده از دوربین خود در بخش مجوزهای برنامه تحت حریم خصوصی و امنیت جلوگیری کنید.
ویندوز ۱۰
برای تغییر تنظیمات حریم خصوصی مربوط به دوربین دستگاه خود به ‘دوربین حریم خصوصی تنظیمات’ بروید.
۳] میکروفون
در این بخش می توانید به برنامه های مایکروسافت و بیشتر برنامه های دسک تاپ اجازه دسترسی به میکروفون دستگاه خود را بدهید. با این حال ، ویندوز سلام نمی کند. همچنین می توانید مجوز دسترسی به دوربین را برای برنامه های انفرادی تنظیم کنید.
ویندوز ۱۱
ویندوز ۱۰
۴] اطلاعات حساب
در این بخش می توانید انتخاب کنید که کدام برنامه ها می توانند به اطلاعات حساب شما مانند نام، عکس و سایر جزئیات حساب خود دسترسی پیدا کنند.
ویندوز ۱۱
هنگامی که صفحه اطلاعات حساب را در تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱ باز می کنید، دو گزینه، دسترسی به اطلاعات حساب را مشاهده می کنید و به برنامه ها اجازه می دهید به اطلاعات حساب شما دسترسی پیدا کنند. می توانید تنظیمات حریم خصوصی حساب خود را برای برنامه های مختلف در اینجا مدیریت کنید.
ویندوز ۱۰
برای خاموش کردن دسترسی حساب در این دستگاه در ویندوز ۱۰ ، روی دکمه تغییر کلیک کنید.
۵] مخاطبین ، تقویم ، پیام رسانی ، رادیو
در این بخش ها، می توانید برنامه ها را برای دسترسی به مخاطبین، تقویم ها و رویدادهای خود، پیام رسانی و کنترل رادیوهای خود اجازه داده یا از آنها استفاده کنید. اجازه دسترسی به برنامه ها به پیام شما ممکن است به آنها اجازه دهد پیام بخوانند یا ارسال کنند.
۶] دستگاه های دیگر
در اینجا می توانید برنامه های خود را به اشتراک و همگام سازی اطلاعات با دستگاه های بی سیم که با رایانه شما جفت نشده اند، به اشتراک بگذارند. همچنین می توانید برنامه هایی را انتخاب کنید که بتوانند با سایر دستگاه ها همگام سازی شوند. تمام دستگاه های متصل شما در این بخش ظاهر می شوند. اجازه دهید برنامه های شما از دستگاه های قابل اعتماد استفاده کنند.
ویندوز ۱۱
برای روشن یا خاموش کردن این ویژگی در ویندوز ۱۱ به ‘تنظیمات حریم خصوصی و امنیت سایر دستگاه های دیگر’ بروید.
ویندوز ۱۰
اگر کاربر ویندوز ۱۰ هستید، به ‘تنظیمات حریم خصوصی’ بروید. سپس بر روی سایر دستگاه های موجود در سمت چپ کلیک کنید.
۶] سیستم پرونده
در تنظیمات حریم خصوصی، می توانید به افراد اجازه دهید که آیا برنامه های شما به تمام پرونده های شما دسترسی دارند یا خیر. این شامل دسترسی به اسناد، تصاویر، فیلم ها و پرونده های محلی OneDrive است.
ویندوز ۱۱
ویندوز ۱۰
چندین تنظیم در تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰ وجود دارد. با استفاده از این تنظیمات، می توانید مجوزها را تنظیم کنید که آیا باید داده ها و پرونده های شخصی شما به اشتراک گذاشته شود یا خیر. بنابراین ، شما کنترل کاملی بر داده ها و حریم خصوصی خود می گیرید.
ما پیشنهادات اضافی را در زیر ارائه می دهیم.
۱] تنظیمات حریم خصوصی حساب مایکروسافت را هاردن
از حساب مایکروسافت برای ورود به سیستم، به Outlook.com hotmail.com و سایر شناسه های ایمیل استفاده می شود. همچنین می توان از آن برای ورود به سیستم و سایر دستگاه های مایکروسافت مانند Windows Computer Xbox Live Windows Phone و غیره استفاده کرد. نگاهی به نحوه سخت کردن تنظیمات حریم خصوصی حساب مایکروسافت بیندازید.
۲] حریم خصوصی مرورگر Harden Edge
با انجام این کار، ممکن است بخواهید تنظیمات حریم خصوصی را در مرورگر Edge نگاهی بیندازید و پیکربندی کنید.
۳] تنظیمات Cortana
اگر از کورتانا استفاده نمی کنید ، می توانید کورتانا را خاموش کنید. داخل کادر جستجوی نوار TaskBar کلیک کنید. کادر تنظیمات Cortana مطابق شکل زیر ظاهر می شود. کشویی را به حالت خاموش منتقل کنید. حال برای حذف تمام آنچه که Cortana در مورد شما می داند، بر روی مدیریت آنچه Cortana در مورد من در لینک ابر می داند، کلیک کنید، وارد حساب Microsoft خود شوید و سپس نیازهای خود را انجام دهید.
۴] تنظیمات حریم خصوصی Bing را تنظیم کنید، از تبلیغات شخصی خودداری کنید
این پست به شما نشان می دهد که چگونه می توانید از تبلیغات شخصی شده در ویندوز ۱۱/۱۰ خودداری کنید. در اینجا پیشنهادات بیشتری وجود دارد-امتناع از ردیابی داده ها و تبلیغات Targetted.
همیشه توصیه می شود یک بار این تنظیمات حریم خصوصی را با دقت بررسی و تنظیم کنید تا بتوانید حریم شخصی آنلاین خود را حفظ کنید.
۵] آیا می خواهید Sense Wi-Fi را خاموش کنید؟
این پست به شما می گوید آنچه را که باید در مورد Wi-Fi Sense در ویندوز ۱۰ بدانید و به شما نشان می دهد که در صورت تمایل چگونه آن را خاموش کنید.
۶] از ابزار Tweaker Ultimate Windows استفاده کنید
Ultimate Windows Tweaker 4 به شما امکان می دهد تنظیمات حریم خصوصی ویندوز ۱۱/۱۰ و موارد دیگر را به راحتی تغییر دهید. برگه حریم خصوصی به شما امکان می دهد تا از راه دور ، بیومتریک ، شناسه تبلیغاتی ، جستجوی بینگ ، Cortana ، اشتراک گذاری به روزرسانی ویندوز ، درخواست های بازخورد ، دکمه آشکار کردن رمز عبور ، دکمه ضبط ، جمع آوری موجودی و تله متری برنامه غیرفعال کنید.
در اینجا لیستی از برخی از ابزارهای حریم خصوصی ویندوز ۱۰ و اصلاح کننده ها وجود دارد که به شما در سخت شدن حریم خصوصی خود کمک می کند.