IDC یک نظرسنجی جدید از بازار منتشر کرده است که نشان میدهد بازار گوشیهای تاشو چین در سال ۲۰۲۴ هم رشد و هم چالشهایی را تجربه کرده است. هوآوی که گوشیهای تاشو مانند Mate X6 و Mate XT Ultimate را در سال ۲۰۲۴ عرضه کرد، در حال حاضر پیشتاز بازار گوشیهای تاشو در چین است.
هوآوی با نزدیک به ۵۰ درصد از سهم بازار تسلط خود را حفظ کرد و پس از آن Honor با ۲۰.۶ درصد و Vivo با ۱۱.۱ درصد قرار گرفتند که توسط خط تولید قوی مانند سری X Fold 3 پشتیبانی می شود. شیائومی به لطف موفقیت اولین گوشی تاشوی تاشو خود، جایگاه چهارم را با سهم ۷.۴ درصدی به دست آورد.
علیرغم عدم عرضه گوشی های تاشو جدید در سال ۲۰۲۴، اوپو به دلیل توصیه های قوی کاربران، سهم ۵.۳ درصدی را در اختیار داشت. با این حال، یک غیبت قابل توجه سامسونگ است، رهبر جهانی دستگاه های تاشو، که هنوز حضور قابل توجهی در بازار بسیار رقابتی چین نداشته است.
هوآوی به دنبال تسلط بر بازار گوشی های تاشو چین
تا آنجا که به روند بازار مربوط می شود، محموله های تلفن های تاشو در سال ۲۰۲۴ به ۹.۱۷ میلیون دستگاه رسید که نشان دهنده افزایش ۳۰.۸ درصدی سال به سال است. با این حال، سه ماهه چهارم شاهد کاهش ۹.۶ درصدی در محموله ها بودیم که در مجموع به ۲.۵ میلیون دستگاه رسید. این اولین افت پس از ۹ فصل متوالی رشد سریع بود. در حالی که پیشرفتها در طراحی، دوام و عمر باتری جذابیت گوشیهای تاشو را افزایش دادهاند، قیمتهای بالا، دوام محدود و فضای داخلی محدود همچنان مانع پذیرش آنها در بین مخاطبان گستردهتر شده است.
پس از دو سال متوالی نزول، بازار گوشیهای هوشمند چین در سال ۲۰۲۴ بهبود یافت و فروش آن به حدود ۲۸۶ میلیون دستگاه رسید که ۵.۶ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت. این رشد ناشی از تقاضا برای ویژگی های مجهز به هوش مصنوعی، نمایشگرهای بهبود یافته و عمر باتری بیشتر، به ویژه در نیمه اول سال بود. در حالی که تقاضا تا پایان سال کاهش یافته است، انتظار میرود برنامههای یارانه مصرفکننده آتی با حمایت دولت در سال ۲۰۲۵ بازار را بیشتر تحریک کند.
تحلیلگران پیشنهاد می کنند که این بهبود فرصتی حیاتی برای تولیدکنندگان برای نوآوری و سرمایه گذاری در تغییر ترجیحات مصرف کننده است. با این حال، شرکت ها باید منافع کوتاه مدت را با رشد پایدار متعادل کنند تا از خطر فرسودگی زودهنگام تقاضای آینده جلوگیری کنند.